Skocz do zawartości

[pytanie] płatny hack

WbijamPoHackaxD

Rekomendowane odpowiedzi

siema, widziałem dziś typa co pojechał mazda 3 aż 580km/h. powiedziałem ze ma mi dać tego hacka bo zgłoszę ea, ale miał 8lv wiec się nie przejął. powiedział mi tylko ze zapłacił za niego 20zl i wiem ze na pewno ma hacka na kasę w grze i speed hacka i car changera. więcej nic nie wiem ;c i mam takie pytanie; wie ktoś może gdzie kupic tego hacka? a jeśli ktoś go ma niech wrzuci na speedy share czy coś bo z tego co wiem nie jest niczym zabezpieczony, nie ma kodu czy coś tylko jest sama instalka ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

daje szybkie przyspieszenie i nie da sie tym sterowac

hmm takiego dobrego speed hacka to nie ma

A hacka na kase to nikt nie zrobi bo wie ze by zepsul cala gre, gadalem z ludzmi z gier mmo ( informatykami ) to mowili ze potrafia takiego zrobic ale go nie zrobia

I w zadnej grze online nie bedzie hacka na kase

jesli ktos umie to ktos na pewno zrobi. widziecie speed hack byl i jesli to platny hack to moze miec inne zajebiste funkcje np. cash makera :P

EDIT: zreszta tym z ftw zalezy na zepsuciu worlda (jak nazwa wskazuje)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

a w tej bajce czolgi lataly ? :D wez typie ogarnij, po pierwsze cash hacka nie ma i nigdy nie bedzie jedynie wykorzystywanie bledow, bo jak na razie to nie ma takich hackow ktore do bazy danych sie wbija i zmienia wartosc hajsu na twoim koncie jedynie efekt wizualny mozesz wywolac np cheat engine, po drugie speedhack to sama nazwa mowi speed - predkosc hack- tlumaczyc chyba nie musze .... acceleration hack acceleration- przyspieszenie, taka mala lekcja angielskiego btw. dzialaja te hacki bo sam lecialem nissanem silvia na 1 lvl 430 ... i hacki sa darmowe, wejdz na ruskie forum o nfs world i tam pelno tego jest, 1/4 tego na tym forum nie ma co tam.

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

działały. nie mów jak nie wiesz. obecnie nie ma sh. sa tylko na extra przyspieszenie a widziałem to wczoraj. to pytanie jest przeznaczone do osob ktore cos wiedzia na ten temat nie do takich jak ty krórzy wszystko wiedza najlepiej i maja wyjeb**e na innych.

~ Fokus

uzywam tegos amego hacka i nie pojade wiecej niz 350 moim gallardo. nie ma opcji zebym sie wiecej rozpiedzil a on mazda 3 wyciagnac 580...

~ Fokus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [pytanie] płatny hack   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...