WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema, widziałem dziś typa co pojechał mazda 3 aż 580km/h. powiedziałem ze ma mi dać tego hacka bo zgłoszę ea, ale miał 8lv wiec się nie przejął. powiedział mi tylko ze zapłacił za niego 20zl i wiem ze na pewno ma hacka na kasę w grze i speed hacka i car changera. więcej nic nie wiem ;c i mam takie pytanie; wie ktoś może gdzie kupic tego hacka? a jeśli ktoś go ma niech wrzuci na speedy share czy coś bo z tego co wiem nie jest niczym zabezpieczony, nie ma kodu czy coś tylko jest sama instalka "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jest darmowy, poszukaj na forum. Każdy hack, który wymieniłeś jest na tej stronie poza hackiem na kasę bo takiego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nie ma speed hacka to po 1. hacka na kase nie ma tez takiego o jakim ten ziomek mowil. zreszta to platny bot. "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokslek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Po.1 Money hack nie istnieje i nie będzie istniał Po. 2 klikasz przy multi hacku turbo i masz speed hacka masz link :http://www.mpcforum.pl/topic/731230-hack-nfs-world-multihack-1400-23092012r/ Nfs W : PLADAPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a pojdziesz na nim 580? nie tylko tyle ile max auto pojdedzie bo daje on tylko szybkie przyspieszenie. "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokslek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jechałem nawet 700 jak chcesz to sprawdż na jakimś innym koncie Nfs W : PLADAPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeEveryDay Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 daje szybkie przyspieszenie i nie da sie tym sterowac hmm takiego dobrego speed hacka to nie ma A hacka na kase to nikt nie zrobi bo wie ze by zepsul cala gre, gadalem z ludzmi z gier mmo ( informatykami ) to mowili ze potrafia takiego zrobic ale go nie zrobia I w zadnej grze online nie bedzie hacka na kase STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jesli ktos umie to ktos na pewno zrobi. widziecie speed hack byl i jesli to platny hack to moze miec inne zajebiste funkcje np. cash makera :P EDIT: zreszta tym z ftw zalezy na zepsuciu worlda (jak nazwa wskazuje) "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legoakaklocki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a w tej bajce czolgi lataly ? wez typie ogarnij, po pierwsze cash hacka nie ma i nigdy nie bedzie jedynie wykorzystywanie bledow, bo jak na razie to nie ma takich hackow ktore do bazy danych sie wbija i zmienia wartosc hajsu na twoim koncie jedynie efekt wizualny mozesz wywolac np cheat engine, po drugie speedhack to sama nazwa mowi speed - predkosc hack- tlumaczyc chyba nie musze .... acceleration hack acceleration- przyspieszenie, taka mala lekcja angielskiego btw. dzialaja te hacki bo sam lecialem nissanem silvia na 1 lvl 430 ... i hacki sa darmowe, wejdz na ruskie forum o nfs world i tam pelno tego jest, 1/4 tego na tym forum nie ma co tam. ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 działały. nie mów jak nie wiesz. obecnie nie ma sh. sa tylko na extra przyspieszenie a widziałem to wczoraj. to pytanie jest przeznaczone do osob ktore cos wiedzia na ten temat nie do takich jak ty krórzy wszystko wiedza najlepiej i maja wyjeb**e na innych. "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legoakaklocki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 co do hackow i tych spraw uwierz wiem o czym mowie, podaj nick zaraz polecimy wyscig i ci pokaze ile jade... ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 uzywam tegos amego hacka i nie pojade wiecej niz 350 moim gallardo. nie ma opcji zebym sie wiecej rozpiedzil a on mazda 3 wyciagnac 580... "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDominik Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kiedyś z tranierze FTW była taka opcja, ze jechałeś 500+ najlepiej skontaktuj się z kimś z tego całego DT i popytaj czy zrobią takie update było to chyba 2-3 miesiące temu a na chwile obecną to nie znam żadnego takiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 DOBRA CZYLI NIKT NIC NIE WIE ;c TEMAT DO ZAMKNIĘCIA "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.