Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFS World Multihack 1.4.0.0 23/09/2012r.

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to poprawiona wersja dobrego multihacka - więcej niżej.

ZMIANY:

- Dodano więcej samochodów do zmiany - teraz jest ponad 130

- Dodano Drift Hack

- Szybszy i nowszy system

INFO:

1. Uruchom trainera - UWAGA: Najpierw trainer przed grą.

2. Uruchom grę - zaloguj się - wejdź do gry.

3. Ustawiaj opcję wdł. twojego uznania. - Kolor mapy musi być wybrany przed włączeniem gry.

4. Cieszysz się i dajesz LIKA ;]

Download:

http://www13.zippyshare.com/v/35443804/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/file/15e8862249781b478a52e7039b6423432210d6e16fbc51ceadd7be03e6f60855/analysis/1348421255/
Opublikowano

Dzieki za info ale wystarczy ze ktos odpali czita i zobaczy ze sie aktualizuje xD

aaa Drift hack mi nie dziala albo cos robie nie tak ^^

@UP co daje? jest wypisane

tank mode- dziala jak taran i walac w jakies auto nie spowolni Cie

infinitie power ups- nieskonczone power up'y czyli nitro itd

instant power up- tez cos na power upy nie pamietam juz xD ale tez wlaczaj

wall hack - jezdzisz przez drogi budynki itd

turbo - przyspieszenie

car changer- zmienia auta wybierasz sobie i wchodzisz do garazu i wychodzisz i włala zmienione auto za free

O to Ci chodzilo?

Opublikowano

Gdy zmieniam sobie auto to niektóre auta nie sa do Konica wczytane czy jakoś tak [ widzę tylko polowe auta ] wczytywać się nic nie wczytuje prosze o pomoc D:

Opublikowano

dobrze sie wczytalo, tylko niewidac czesci karoserii. ale wlasciwosci jezdne auta sie zmienily ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

A mi wgl caly hack nie dziala. Gdy chce włączyć to wyskakuje okienko: Wystąpił problem z aplikacją NFS World Multihack 1.4.0.0 by SilverAngel i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Mógłby mi ktos pomóc bo chcialbym skorzystac z opcji car changer'a a TechkaMenyalka mi nie dziala wgl nie moge samochodów wybierac. działa mi tylko od GMZ ;/

Opublikowano

Jeżeli nie widać części auta tzn. że masz body w swojej furze a ta fura która została podmieniona nie posiada tegoż bodykita ;)

To nie od tego zależy, poprstu czasem wczyta czasem nie. Poczatkowo tez myslalem ze chodzi o body ale to nie to. Bo np. gdy mialem Nissana (bez częsci, bo dopiero kupiłem) to po zmianie auta czasem widac cale a czasem nie. Zalezy na jakie zmieniasz ;P

UP: wyłącz zaporę. lub uruchom jako administrator

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Hack działa, nie wygadujcie głupot.

Miałem okazję przetestować nowe Porshe (to 4.0) i Revertona (dla mnie Porsche lepsze ;)) na tym hacku.

Testowałem ok. 1h temu.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

To jest ten jakiś skrót ?

Nie - TankMode tzn. Tank=czołg tzn. że twoje auto dostaje takie właściwości jak czołg, dzięki którym żaden pojazd nie stanie ci na przeszkodzie (radiowozy będą się od ciebie odbijały jak ping-pong)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...