Marcuśny Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, Nie grałem na globalu pond rok teraz wróciłem. Passy do starego konta mam wszystko spoko,jednak przypomniałem sobie o starym dropie którego nie używałem z 1.5/2lata była to postać 55lv na metki dolina/sohan o ile pamiętam z pełnym eq takie smocza+9 ribek itp... jednak nie pamiętam hasła oraz emaila;/ jedynie ID konta Czy jest możliwości odzyskania poprzez support? miał ktoś taką sytuacje? ktoś sie w tym orientuje? oczekuje odpowiedzi kogoś kto się w tym orientuje. By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonnek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie ma takiej mozliwości.Nawet nie masz co pisać,bo support wklepie formułke że nie może i tyle sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Oj nie będzie możliwości. Weź też tak na chłopski rozum, masz id do konta 90 podajesz id i masz już dane ? Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie chodzi o danie dostepu do konta ale chociaż przypomnienia przypisanego emaila do konta póżniej to bym sobie poradził By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 poszukaj na e - mialach jakis posiadasz moze znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzeryGryl Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie da rady nie odzyskasz hasła już w żaden sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireicemen1 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jakis czas temu bylo mozna odzyskac tak konto, musiales odpowiedziec na jakies pytania typu z jakich numerow telefonu doladowywales sm, a cala procedura trwala z 2 tygodnie, poczytaj na oficjalnym forum metina w ogloszeniach albo czyms takim Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.FeNix Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jak znasz swoje stare e-maile to załóż sobie konta z tych e-maili na gameforge.com i tam masz wyświetlone wszystkie twoje konta z metka i innych gier z tego emaila 'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mógłbyś w sumie spróbować, bo wiem o co Ci chodzi. Spróbuj napisać do tego supportu z prośbą o przypomnienie samego adresu email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie pamiętam emaila tak jak pisałem nic spr napisać może podadzą mi chociaż e-maila przypisanego do konta wtedy już sobie poradzę z przypomnieniem hasła bo na e-mail hasła od dawna daje takie same bez wyjątków. jedynie nie pamiętam same emaila By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aryman123 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Konta nie da rady odzyskać... Chyba że znajdziesz kogoś z teamu kto jest przekupny i zapłacisz mu (ZŁ). To może ale teraz to już ciężko nawet o takie cuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbuntowana89 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Niestety nie ma takiej możliwości. Gdyż owszem ja ci wierzę ale członek administracji metin 2 niestety ci nie uwierzy, gdyż znając sam login istnieje wtedy podejrzenie, że chcesz komuś konto ukraść. Niestety nie udowodnisz im w żaden sposób że konto jest twoje. Jedynie co zrobisz pisząc do supportu to sprowadzisz na siebie złą opinię, że próbujesz wyłudzić konto /Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.FeNix Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jak 1.5/2 lata temu nie wchodziles to juz zabllokowane 'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Sprawa wyjaśniana z supportem By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.