Skocz do zawartości

Denerwujące reklamy w nie swoich publikacjach...

Damian

ANKIETA MPC PUBLIKACJE  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy denerwuj? Ci? reklamy serwerów w nie swoich publikacjach ?

• Tak
      3
    • Nie
      2
    • Oboj?tne mi to
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z tej strony Damian.

Ostatnimi czasami wchodząc na publikacje te popularne najczęściej można zobaczyć posty następującej treści (przykład z mojego tematu)

ziJ2fl.jpg

I tak jest w kilku innych popularnych publikacjach na mpc, mnie to ostatnio dosyć irytuję a najbardziej jak takie coś się pojawia w moim temacie. Prośba o usunięcie postów wam nic nie da, oni chcą się wybić na popularnych tematach na mpc.

Najgorsze jest to że się czyta temat z taką reklamą gdzie piszę że serwer nie jest profesjonalny. To dziwne skoro jeszcze tam nie grał a po samej prezentacji nie można tego powiedzieć, wiąże się to potem z tym że gracze nie grają na takim serwerze. Kiedyś wszedłem na bardzo fajny serwer o ile dobrze pamiętam to był Free-Build serwer był na prawdę fajny pluginy dobrze skonfigurowane, pomocna administracja a tu nagle pojawia się post o tym że serwer jest zły dlatego zapraszamy na nasz serwer IP: ..... Nazwa.... Opis.....

Nie wiem czy tylko mnie to irtytuję dlatego pytam.

Przeskadzają wam takie ,,reklamy" czy nie ?

Proszę o pisanie sensownych postów.

Mam nadzieję że ktoś to przeczytał.

Pozdrawiam Damian

Niestety, pisałem do globala, raportowałem kilka razy niestety całe marne xxx

A do tego stronę internetową dodał do sygnatury, obraża mi graczy.

Raporty nie działają powinien perma dostać za takie coś, do tego przeglądając jego posty widzę refreshe co kilka minut też był raport.

Strony internetowe też był raport, reklamy w nie swoich publikacjach też był raport.

Niestety nadal mu mało ?

Niestety, pisałem do globala, raportowałem kilka razy niestety całe marne xxx

A do tego stronę internetową dodał do sygnatury, obraża mi graczy.

Raporty nie działają powinien perma dostać za takie coś, do tego przeglądając jego posty widzę refreshe co kilka minut też był raport.

Strony internetowe też był raport, reklamy w nie swoich publikacjach też był raport.

Niestety nadal mu mało ?

Gdybyś nie zauważył to za spam w Publikacji lub spam Publikacjami osoby dostają bana lub zablokowanie tworzenia zawartości na 24/48h w zależności od ilości. Skoro obraża to raportuj. Jeżeli mu mało to się w końcu doigra i dostanie tego perma.

No i zaczęło się dziać :D

Podziałało.

A to jego odzew (zaznaczam że sygnaturki są ciągle usuwane)

User to : Pan_Morden

O to dzisiejsza jego sygnaturka:

www.a*****CENZURA.pl

strona najlepszego serwera RPG

(ch**j ci w d**e założe nowe konto haha

Hmmm...Odkąd jestem na mpc nigdy nie zdarzyło mi się zobaczyć tak za przeproszeniem upierdliwego użytkownika.

Podnosi mój temat z powyższą sygnaturką - ciekawe :D

Mam pytanie: Jeśli user ma bana permanentnego na ip i j ma zmienne i nadal będzię zakładać konta, to co się z takim userem robi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Denerwujące reklamy w nie swoich publikacjach...   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...