_Martin_ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 mam 25% spida tr i CQB czy jest to nobska gra z mej strony bo często dostaje kicka ?? Odnośnik do komentarza
FilozofSokrates Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie , to bardzo niestosowne , pozatym twój ekwipunek jest całkowicie na niskim poziomie co jest równoznaczne z trudną grą co robi z Ciebie prawdziwego prosa Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tak jest to q chuu** nobska gra. i też bym cie kicnoł . Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kicka to możesz dostać nawet za posiadanie dwóch noży... To wszystko zależy od ludzi czy Cię kickną, może sami mają takie wyposażenie albo i nic nie mają do takich ludzi. Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dla mnie jest w porządku..kij z tym czy używasz cqb czy czegoś innego, mój naturalny wróg to miny w które zawsze wpadam. @Down: od czego masz clan ;D Odnośnik do komentarza
_Martin_ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 selweron pogramy kiedyś bo tyle ziomów na mpc gra w combata a niekiedy nie ma z kim pograć pisać na gg może spotkamy się i pogadamy na teamspeak3 ;D Odnośnik do komentarza
PoczujeK Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To co powiedziałeś jeszcze nie jest noobstwem^^. Najgorsze ścierwa spotyka się na Short Fusie Eli Pro - miny, turret, aidkit i hopla kampic na górę - znajdzie się takich 4 i masz sposób na wygranie CW.. koxy SPECE powinny być dostępne jedynie na FireTeam Odnośnik do komentarza
HWSDestroy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dla mnie to nie jest noobstwo ale np jakbyś miał rangę np. MSG albo SSG to już bym mówił że NX nub ale tak to nie jest nic złego A wiara Cię kicka bo im się nie podoba to ze masz taki ekwipunek Odnośnik do komentarza
_Martin_ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 MAM SFC Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Prawdziwe prosy graja z kałachem Odnośnik do komentarza
_Martin_ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 z kałachem + aimbot wczoraj ltc4 z tr jechał mnie jak chciał wszystko wchodziło :angry: Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie z kałachem bez aimbota prawdziwe prosy nie uzywaja hacków.. Odnośnik do komentarza
_Martin_ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 teraz takie czasy że nie wiem czy można zakładać czy ktoś ma hacki czy jest prosem Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie, to nie oznacza, że jesteś noobem tylko inni nie potrafią się pogodzić, że zabijasz ich i leci kick. Odnośnik do komentarza
apis Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dla mnie jest ok. A kikaja cię za to może ze jesteś dobry i zabiłeś goscia z elitka pare razy. Odnośnik do komentarza
_Martin_ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Elite\Super moderator +uchronisz się przed tele killem itp +nawet 15% więcej expa +nie grasz z low rangami +2 mody do wyboru -Każdy elite chce być na one man army 1 -Kicka za pro staty -Kick za noobs nx -kick pod koniec gry bo mu sie tak podoba 10 min grania w plecy jest więcej + i - ale komu chce się to pisać Odnośnik do komentarza
Dziocha Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Można nazwać się młodym kutaskiem z świeżą parówką;P Odnośnik do komentarza
H34DSHOT Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Elite\Super moderator +uchronisz się przed tele killem itp +nawet 15% więcej expa +nie grasz z low rangami +2 mody do wyboru -Każdy elite chce być na one man army 1 -Kicka za pro staty -Kick za noobs nx -kick pod koniec gry bo mu sie tak podoba 10 min grania w plecy jest więcej + i - ale komu chce się to pisać hmmm z tego co wiem to na one man army chyba sie nie da kikowac jak trwa juz runda nawet jak masz elite chyba ze sie myle?, a nejlepsza bron to ak 74 u gold plated polecam a CQB to rzeczywiscie nobska broń :P, co do elitow to tez mnie czesto kickowali a nie uzywam speca, min, cqb, rpg wiec chyba za range albo wlasnie za to ze kogos zabilem, wiec przestalem juz grac z elitami i super elitami, sam mam elitke na perma to sobie robie roomy :P ale jestem fair i5 3570 Sapphire HD 7850 Asrock B75 Pro 3 Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wkurzają się bo jesteś NX'owy Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Masz CQB, więc jak to jest w CA. jesteś noobem. Osraj ich i oszczaj, niech pitolą. Odnośnik do komentarza
Pba Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie. Po prostu kupiłeś sobie dobre wyposażenie Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy: [Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle. Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn ] [Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet Odnośnik do komentarza
Diabel_4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Noob to ten co nie potrafi grać i kicka cię za to, że go jeździsz jak chcesz. Moja ulubiona broń to M4A1 Sopmod M416 CQB Cammo M417 SB Minigun Lubie grać jeszcze wszystkimi M32 Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 [P] czy można zazwac mnie nobem mam 25% spida tr i CQB czy jest to nobska gra z mej strony bo często dostaje kicka ?? Tak bo wydajesz kase w to gówno Z 2 strony nie bo : -zasad na roomie pewnie nie było -pewnie jakieś neo kidy -broń dostępna w CA = można kupić = masz prawo nią grać -SFC ranga od czegoś się zaczyna przecież Odnośnik do komentarza
KramfonX Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja bym cie nazwal nubem jedynie za CQB nigdy tego ździerże jak mi wleci gosc z CQB, a jak jeszcze spec + CQB to juz nawet nic nie pisze tylko kick Ale za reszte spoko Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No trudno też bym Cię wywalił bo gra z CQB to nie gra taka prawda. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.