McPopix Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema. Właśnie wczoraj zacząłem grę na xenoxie i chciałem sobie wybonować w bambusie jakieś um 20 lud 20int przeszywka/kryt. No ale jest taki problem czy też pech .. Ustawiam czas w bonus switcherze na 333 i po 3h nie wbiło nic powyżej 19um.. Ręcznie wbiłem 23um i 15kryt ale to syf. Więc jaki czas preferujecie? Dodam , że ustawiam 5bambusów bo to zwiększa szansę , że szybciej coś wbije;d . Myślałem by odpalić z 2metki i na każdym koncie ustawić po 5bambuski i lecieć z koksem ale czasem moze mi zamulic metka i nie bedzie zmieniac bonusów ;x. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema. Właśnie wczoraj zacząłem grę na xenoxie i chciałem sobie wybonować w bambusie jakieś um 20 lud 20int przeszywka/kryt. No ale jest taki problem czy też pech .. Ustawiam czas w bonus switcherze na 333 i po 3h nie wbiło nic powyżej 19um.. Ręcznie wbiłem 23um i 15kryt ale to syf. Więc jaki czas preferujecie? Dodam , że ustawiam 5bambusów bo to zwiększa szansę , że szybciej coś wbije;d . Myślałem by odpalić z 2metki i na każdym koncie ustawić po 5bambuski i lecieć z koksem ale czasem moze mi zamulic metka i nie bedzie zmieniac bonusów ;x. Zależy to od szczęścia, nie ma żadnej rady na szybsze wbicie takich bonów Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 333 to za mały wartość, żeby Ci nie omijało bonów. Ustaw na 500, bo na 333 czasem omija. A wejście bonów zależy od szczęścia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.