Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Kodow Lub Trickow Do Gry Pou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Chce znalesc Kody lub triki do gry Pou.To Jest Gra Na Android Market (Sklep Play). Prosze o pomoc

Hahaha Mialem Sygnature ponad 1rok :*

Opublikowano

Root + gamecih

1. gold

input name : have

znajdujesz wartość have : xxx gdzie xxx to ilość twojego golda , edytujesz kończysz proces pou przez menedżer zadań , uruchamiasz ponownie masz golda

2. level

input name : level

znajdujesz wartość level : x gdzie x to twój level reszta jak wyżej

gra po chwili ci się znudzi , ale jak chcesz to sobie ją hackuj

więcej ode mnie nie dostaniesz

http://iv.pl/images/64585381002816697162.png

stary screen na dowód

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Też tego szukałam. I wiem że trzeba : gamecih (root) gamecih można pobrać z : gamecih download w googlach poszukaj pierwszy link,a potem Pou.c:

Ale mi się to noudało , bo trzeba znaleźć takiego gamecih'a jak twojego adnroida w telefonie, np. Jeżeli masz androida 2.3.5 to musisz znaleźć takiego gamecih żeby byl " gamecih 2.3.5 " wersję androida znajdziesz w ustawieniach i inf. O telefonie.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja to wgl , mam dziwny problem ;P sobie pobrałam takie ten Pou Hack V2.0 no i wszystko ok itd . ale jak juz wszystko tam wypełniłam czyli pieniądze lvl itd to mi wyskakuje error ze niby nie zaktualizowany jest -,- :angry: nie wiem , wpisz sobie w google Pou Hack V2.0 może tobie się uda .! ;D

Opublikowano

Ja to wgl , mam dziwny problem ;P sobie pobrałam takie ten Pou Hack V2.0 no i wszystko ok itd . ale jak juz wszystko tam wypełniłam czyli pieniądze lvl itd to mi wyskakuje error ze niby nie zaktualizowany jest -,- :angry: nie wiem , wpisz sobie w google Pou Hack V2.0 może tobie się uda .! ;D

USUŃ TO! To jest chamski program! Bodajże ma WIRUSA. Usunęli z google play już na szczęście :)

Przeskanuj sobie całego fona avastem albo innym antywirem...

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ach..

1. Nie radziłbym robić roota, gdy wtedy traci się gwarancje i tym podobne rzeczy.

2. Jeżeli zrobiliście już roota to:

a) Pobierz GameCih

B)Sposób na kase

Input name: Have
znajdujesz wartość have : xxx gdzie xxx to ilość twojego golda , edytujesz kończysz proces pou przez menedżer zadań , uruchamiasz ponownie masz golda

c) Poziom

znajdujesz wartość level : x gdzie x to twój level, a reszte edytujesz jak w sposobie na kase

Dasz +, no przecież pomogłem.

Opublikowano

A nie ma gotowej apki poua wersji 1.5.2 z kasa jak sie zainstaluje ? Bo jak jest to udostępnijcie ją ; d Chyba ze mozecie to mi dajcie pou 1.5.2 apk normalnego ;d zeby mozna bylo na komputerze zapisać a nie od razu na tele .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak Covver, traci się zawsze, lecz jest dużo możliwości, masz rację, lecz ja myślę, że jak ma się nowiutkiego tableta to nie radzę.

Dasz +, no przecież pomogłem.

Opublikowano

Ach..

1. Nie radziłbym robić roota, gdy wtedy traci się gwarancje i tym podobne rzeczy.

2. Jeżeli zrobiliście już roota to:

a) Pobierz GameCih

B)Sposób na kase

Input name: Have

c) Poziom

znajdujesz wartość level : x gdzie x to twój level, a reszte edytujesz jak w sposobie na kase

Widać że się nie znasz na rocie. Rota można bezproblemowo dezkatywować poprzez aktualizowanie oprogramowania. Jak np. Xperia ma roota to można go usunąć za pomocą Programu Pcc bądź SEUS. Dzięki rootowi dostaję się dostęp do plików systemowych, można wgrywać modyfikacje jak np seeder, cwm,xrecovery, JiT, Skrypty do Ram Managera, overclock i wiele wiele innych ...

Topic :

http://www.youtube.com/watch?v=zjAOnLogZhs

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...