PaweSz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, zamówiłem grę z gram pl w środę późnym wieczorem :] i wczoraj o 17:00 przyszedł e-mail że paczka już jedzie. Wróciłem właśnie do domu i miałem nadzieje że paczka już będzie na mnie czekać, ale jej nie ma . I pytanie brzmi: czy jest szansa że przyjedzie jeszcze dzisiaj czy mam czekać do jutra rana ?? Muscle Cars Odnośnik do komentarza
Rotmistrzu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 najważniejsze skąd jedzie? kurierem zazwyczaj jest następnego dnia po wysłaniu jak nie jest to 2 koniec polski ;x Odnośnik do komentarza
Koniuh Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak do 18 nie przyjedzie to dzisiaj już nie dostaniesz. Szansa jest, zawsze jest jakaś szansa. LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza
LowPointer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak ja kupowałem coś kurierem to miałem to zazwyczaj po 1-2 dniach.W ten poniedziałek zamówiłem sobie pendrive i przyszedł w środę. Odnośnik do komentarza
Gość Menesterowy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bullshit, nawet jak z np. Niemiec Ci wyślą paczkę przed godziną 13, to na następny dzień do godziny, w której kurier kończy pracę (Zazwyczaj jest to 16, jednakże raz dostałem paczkę o 20, bo siedziba DHL była w mieście) otrzymasz paczkę. Jeżeli paczka została wysłana po godzinie 13, to zostanie doręczona po 2 dniach roboczych (~48h). Osobiście gdy zamawiam z UPS, to paczka idzie max. 1 dzień. Odnośnik do komentarza
PaweSz Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Paczka jedzie z Katowic (jakaś 2h drogi do mojego domu) i wyjechała stamtąd o 7:10 rano Teraz przeczytałem ;s Muscle Cars Odnośnik do komentarza
Rockets Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hmm mi podkoszulki z urbana wysyla w 2dni np. Zamowilem wieczorem, doszla o 14, za 2dni Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Będzie jutro rano Odnośnik do komentarza
volilov Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jeżeli w środe wieczorem wysłałeś to oni dopiero mogli ją dostarczyć do magazynu.... gdybyś do zrobił do południa to co innego... Przesyłka powinna dojść jutro... Są opcje natychmiastowe lecz są one dodatkowo płatne : < A nie dostałeś od nich maila z linkiem do statusu przesyłki ? Przeważnie tak robią w większych firmach by vilax Odnośnik do komentarza
PaweSz Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Eee pomyliłem się paczkę zamówiłem we wtorek wieczorem a w środę o 17:00 już wysłali. A dzisiaj właśnie od 17:04 paczka już jest u mnie Muscle Cars Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.