Skocz do zawartości

Kurier - UPC

PaweSz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zamówiłem grę z gram pl w środę późnym wieczorem :] i wczoraj o 17:00 przyszedł e-mail że paczka już jedzie. Wróciłem właśnie do domu i miałem nadzieje że paczka już będzie na mnie czekać, ale jej nie ma :(. I pytanie brzmi: czy jest szansa że przyjedzie jeszcze dzisiaj czy mam czekać do jutra rana :(??

Muscle Cars <3

Gość Menesterowy

Bullshit, nawet jak z np. Niemiec Ci wyślą paczkę przed godziną 13, to na następny dzień do godziny, w której kurier kończy pracę (Zazwyczaj jest to 16, jednakże raz dostałem paczkę o 20, bo siedziba DHL była w mieście) otrzymasz paczkę.

Jeżeli paczka została wysłana po godzinie 13, to zostanie doręczona po 2 dniach roboczych (~48h). Osobiście gdy zamawiam z UPS, to paczka idzie max. 1 dzień.

jeżeli w środe wieczorem wysłałeś to oni dopiero mogli ją dostarczyć do magazynu.... gdybyś do zrobił do południa to co innego...

Przesyłka powinna dojść jutro... Są opcje natychmiastowe lecz są one dodatkowo płatne : <

A nie dostałeś od nich maila z linkiem do statusu przesyłki ? Przeważnie tak robią w większych firmach

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Kurier   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...