majki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mam pytanie ponieważ miałem przerwę od maja tego roku nie grałem kompletnie w WR'a i mam pytanie co sie zmienilo przez ten czas ? Proszę o sensowne i rozwinięte odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wr zmienli dystryburtora z G1 na nexona,wprowadzili kilka nowych map,premium jest tylko gold, w IS nie ma famasa..... i to chyba z grubsza wszystko Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Warrocka przejeła firma Nexon Eu możesz zarejestrowac sie możesz tu https://passport.nexoneu.com/Registration/Signup.aspx?nexoneuTheme=Warrock pobrac od nowa http://en.warrock.nexoneu.com/Download/Client Odnośnik do komentarza
majki Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 o nexonie wiem i mam przeniesione moje 2 konta z retkami m60 :P myślałem, że coś więcej ciekawego się działo przez ten czas . A jak wygląda sytuacja z klanami ? Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 o nexonie wiem i mam przeniesione moje 2 konta z retkami m60 :P myślałem, że coś więcej ciekawego się działo przez ten czas . A jak wygląda sytuacja z klanami ? na razie klanów nie ma możliwe że będą wprowadzone ale kiedy nie wiemy Odnośnik do komentarza
Podszywacz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 a jest cos o hackach? bo rok temu ciezko bylo znalezc gre bez cheatera ;p @edit chodzi mi konkretnie czy jest ich mniej i jakos im zapobiegaja Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dodali pare map , 2 na zombie 1 na battlegroup i 1 na cqc . Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 a jest cos o hackach? bo rok temu ciezko bylo znalezc gre bez cheatera ;p @edit chodzi mi konkretnie czy jest ich mniej i jakos im zapobiegaja hackerów jest tylu co wcześniej czyli dużo chwalą się ze zbanowali 9000 hackerów a 1/4 niewinni Odnośnik do komentarza
Spe@ker Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 @UP Nie przesadzaj, na pewno jest teraz mniej cheaterów, chociażby tych z chamsami. Ostatnie updaty dużo wniosły. By lux. | Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member | Odnośnik do komentarza
hackerX Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cheaterów jest tyle ile było. Do tego dochodzi większość kiedyś płatnych funkcji na funkcje vip, przez to jest coraz więcej cheaterów. Odnośnik do komentarza
Podszywacz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 a grac sie da? bo widze ze jeszcze jest troche graczy ale czy da sie gra normalnie bez cheatow ;p Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Grać się da , bo hackerzy nie mają teraz superjumpów itp . teraz się na tyle wycwanili , że używają hacków mniej rzucających się w oczy typu norecoil . Jednakże jezeli chcesz grać w warrocka bez hackerów , z darmowymi broniami to zapraszam na wrpsp , ale nie zadawaj tu pytań na temat tego serwera tylko zajrzyj tu : http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/ Odnośnik do komentarza
DawidOgnisty Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 na 8 slot retaile dla każdego za zarejestrowanie się Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.