Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WarRock Zmiany

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ miałem przerwę od maja tego roku nie grałem kompletnie w WR'a i mam pytanie co sie zmienilo przez ten czas ? Proszę o sensowne i rozwinięte odpowiedzi.

Opublikowano

o nexonie wiem i mam przeniesione moje 2 konta z retkami m60 :P myślałem, że coś więcej ciekawego się działo przez ten czas . A jak wygląda sytuacja z klanami ?

Opublikowano

o nexonie wiem i mam przeniesione moje 2 konta z retkami m60 :P myślałem, że coś więcej ciekawego się działo przez ten czas . A jak wygląda sytuacja z klanami ?

na razie klanów nie ma możliwe że będą wprowadzone ale kiedy nie wiemy :D

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

a jest cos o hackach? bo rok temu ciezko bylo znalezc gre bez cheatera ;p

@edit

chodzi mi konkretnie czy jest ich mniej i jakos im zapobiegaja ;)

hackerów jest tylu co wcześniej czyli dużo

chwalą się ze zbanowali 9000 hackerów a 1/4 niewinni

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

@UP Nie przesadzaj, na pewno jest teraz mniej cheaterów, chociażby tych z chamsami. Ostatnie updaty dużo wniosły. :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Cheaterów jest tyle ile było. Do tego dochodzi większość kiedyś płatnych funkcji na funkcje vip, przez to jest coraz więcej cheaterów.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Grać się da , bo hackerzy nie mają teraz superjumpów itp . teraz się na tyle wycwanili , że używają hacków mniej rzucających się w oczy typu norecoil . Jednakże jezeli chcesz grać w warrocka bez hackerów , z darmowymi broniami to zapraszam na wrpsp , ale nie zadawaj tu pytań na temat tego serwera tylko zajrzyj tu : http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...