gunit Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Podczas instalacji wyskakuja mi błędy typu IGNORUJ, PONÓW PRÓBĘ. To już chyba 4 instalka z która mam te same problemy. Ktoś wie co z tym zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pexiakk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Możesz się dokładniej określić? Wyślij jakiś screen bo na obecną chwilę nie wiem co mam Ci doradzić. exmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunit Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Proszę Cię bardzo I od tego pliku chyba z kazdym jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszywy Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 musisz ściągnąci gre od nowa lub ignorować i jak skonczy sie instalacja włączyć Aplikacje i dać check by odzyskąć brakujące Pliki Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek987 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mam to samo, zaczyna się od pliku susanne.coś tam ;D. Ściągałem clienta na wszystkie możliwe sposoby, nic nie działa. Co robić ? @Edit To ignorowanie będzie trwało godzinę jak nie więcej, ten plik jest może w 1/8 całego clienta... Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho. Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Polecam ściąganie przez platformę Steam. W zakładce "Free To Play" można ją bezpłatnie ściągnąć.Oto link: http://store.steampowered.com/app/212390/ "Uderzyłem jak zawsze, silnie, ale niestety obok słupka. Muszę chyba więcej ćwiczyć na treningach. [...]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek987 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zainstalowałem ze steam i wszystko pięknie działa jak przed formatem Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.