WojcikStunt Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ehh to znowy ja nieszczesny Wojcik Wie ktos moze czemu gracze nie moga uzywac komendy spawn mam takie ustawienia groups: Gracz: default: true permissions: - -bukkit.command.kill - essentials.spawn inheritance: - g:essentials_default - g:bukkit_default Dodam ze jak wpisalem jeszcze warp, sethome i home pod spodem to tylko dzialalo /sethome i /home Co jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyKoks Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czemu piszesz w dziale Tutoriale , zgłoś post by ci administracja przeniosła groups: Gracz: default: true prefix: '&7' permissions: - essentials.msg - essentials.warp - essentials.sethome - essentials.spawn - essentials.home - essentials.back.ondeath - essentials.back Dodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojcikStunt Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kurde jakos mi sie tak dodalo ale nie dziala juz nawet sethome nie dziala mam napisane yo dont have permssions jak sie zalogowalem na innego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.