Matrix128 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hej Mam problem mianowicie taki : kiedyś na fraps jak nagrywałem miałem po 60 fps a tera jak chce nagrywać to mam po 1 fps nie wiem dlaczego aktualizowałem karte graficzną i dalej lipa Parametry mojego komputera : 4 GB ramu DDR3 Karta Graficzna : Ati Radeon HD 4570 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzikxd Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Po 1: zmniejsz minecrafta na małe okienko (wzrost 1-10 fps) Po 2: wyłącz wszystkie programy (wzrost 1-5 fps) Jak nie zadziała to masz po prostu słabego kompa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Aktualizacja sterowników graficznych, zwiększenie RAMu dla Minecrafta, Optifine, GameBooster, wyłączenie zbędnych procesów. Powinny Ci FPS'y na pewno podskoczyć ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix128 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ok dzięki może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orenzadol Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wyinstaluj mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyberianHusky Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up wyinstaluj? @top Polecam program gamebooster , gboost gorszy. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.