SmokeEveryDay Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak siedze sobie teraz przed laptopem i przez przypadek zamknalem trainer od gmz Sie zdziwilem, ze robi mi dalej wyscigi i sam konczy i sam zaczyna A wiec pytanie co daje trainer od gmz? bo jak mi sie wydaje to chyba nic? Lipa ze aktualizacja byla bo kasy nie dostaje ani expa chyba zablokowali STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobu13 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zmien kierowce to dostaniesz; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TetsuoGaming Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 trainer od gmz robi to że jak wyjdziesz z zawodów to on ci zalicza wyścig cyz co tam robisz .. ale qrbot wchodzi i wychodzi z wyscigu , hack od gmz nic nie naciska , tylko zalicza wyscig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Traainer robi takie cos ze jak wyjdziesz z wyscigu to on zalicza Ci go do wygranych :P "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeEveryDay Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zmien kierowce to dostaniesz; p Te boty uzywam juz z tydzien wiec wiem ze musze sie wylogowac ;p A co do kasy i tak nie dostaje ani lvl @UP i 2UP Thx Jeszcze 1 pytanie, kupilem sobie camaro zl1 i nie wiem jakie czesci kupowac Powiedzcie jakie kolory do niego i jaki znak czesci STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeder3 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mi all działa guzgame.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.