hacked2332 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema. Mam pytanie bo kiedys widzialem na yt moda ze np kilof,miecz itp mozna robic z wszystkiego np z dirtu,red stone,lapis,sand.. Nie wiem czy to jest jeszcze i jak to sie nazywa wiec jak by ktos mogl pomoc to z góry dzieki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hmm chyba gdzieś tego moda widziałem, jak znajdę to napisze :P. W razie czego pomyśle nad stworzeniem takiego ! Tutaj masz co do dirtu, innego nie znalazłem : KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hacked2332 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hmm chyba gdzieś tego moda widziałem, jak znajdę to napisze :P. W razie czego pomyśle nad stworzeniem takiego ! Tutaj masz co do dirtu, innego nie znalazłem : KLIK Ok Dzieki a jak bys znalazl cos fajniejszego lub zrobil to mogl bys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafia21 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak znajdę coś innego to napiszę, a jak nie to może nawet zrobię ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.