MaX095 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Używam obu game booster'ów do zmniejszenia lagów i mam takie pytanie, czy mogę dostać bana ??Bo wiem, że we warrocku hack shield wykrywał to jako hack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icek010 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pogielo? A co to ma do metka? GB wylancza nie potrzebne aplikacje windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Używam obu game booster'ów do zmniejszenia lagów i mam takie pytanie, czy mogę dostać bana ??Bo wiem, że we warrocku hack shield wykrywał to jako hack. To jest program do polepszania wydajności komputera. Z Metin'em się nie wiążę wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ljx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie jest to wspomagacz, który ułatwi Ci grę nad innymi. Możesz go bezstresowo używać. exModerator Metin2 | exModerator DOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.