Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlodekmt2 Zaprasza ^^

Wlodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wszystko dobrze tylko 1 wada:) bojowiec/militar platny 50kk za boja.. lub 5 medali czyli niemozliwe;/

Realne ludzie expia , kase zarabiaja i daje zamiast medali

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano
Realne ludzie expia , kase zarabiaja i daje zamiast medali

Filmik Bedzie Nowy Z pokazynymi Npc i inne Niedlugo na yt ^^

CaM

Opublikowano
macie Dalej Bład Lączenia się ?

ja mam caly czas- .-

Wlodka coś nie ma ostanio wogóle....

Wlodek z kąd niby wziąść te bronie na 85 ;> ?

であるSpidoo

Opublikowano

Nowe Sieci Hamachi Nowe Spol Mialem Wlama na kompa ale wszystko juz jest Ok Bylo to co wczesniej

Zapraszam ^^

CaM

Opublikowano

pozdro, nie polecam tego serwera totalnie... w ciagu tygodnia 3 albo nawet 4 resy... teraz po 5 dniach res. za pare dni bedzie nastepny... nie grajcie tu bo res wczesniej mial byc ostatni, a znow jest... serwer BYŁ fajny, teraz to tzw. ch*jnia z grzybnią...

Opublikowano
pozdro, nie polecam tego serwera totalnie... w ciagu tygodnia 3 albo nawet 4 resy... teraz po 5 dniach res. za pare dni bedzie nastepny... nie grajcie tu bo res wczesniej mial byc ostatni, a znow jest... serwer BYŁ fajny, teraz to tzw. ch*jnia z grzybnią...

Hmm Server Byl Gm Ktory dal itemki wam w jinno i chcialem zeby byl rowny start Teraz bedzie od 40 lvl kon bojowy i 1 skil na P na start nie chesz to nei graj bye a co do res ten res byl zapowiedziany

CaM

Opublikowano
czego pisze ze zle haslo ??!!!

hmm moze piszesz na capsie

CaM

Opublikowano

no tak pokazałeś ze szanujesz nowych graczy, a starych ktorzy juz coś osiagnęli i spędzili kilkaset minut przed gra na twoim serwerze masz głęboko. Trzeba było mówić od razu ze bedzie res to bym się w ogólnie nie starał o nic. Zaprzeczasz sam sobie. wpierw piszesz ze to GM dawal (twoja wina bo sam go wybrales) a teraz ze nie twoja i chciales resa? WTF nie rozumiem... to kurwa na poczatku piszesz ze juz zadnych resow nie bedzie, ze co wieczor robic backupy zebysmy kont nie stracili a teraz co? zero odpowiedzialnosci. To moj ostatni post na temat tego smierdzacego gowna...

Opublikowano

Konta poszły się jebać ? To czołem miłej gry nie polecam serwa !

Włodek nie umie zadbać o bezpieczeństwo kompa pogracie tydzień i wszystko pójdzie się jebać ! Strata czasu po raz kolejny ! Odradzam !

であるSpidoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...