Przepraszam Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema kupiłem nowego lapka, i bylo pierwsze uruchomienie i trzeba bylo jezyk wybrac przez przypadek wybralem jakis ze moj komputer pisze : computador. Jest to w7 home premium. Jak zmienic na jezyk polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Albo w panelu sterowania jeśli masz taką opcję, bo zazwyczaj są to 2 języki, albo przeinstalować system. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeżeli masz już zainstalowanego windowsa i chcesz zmienić język systemu musisz pobrać dodatkowe pliki językowe w panelu sterowań. haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifolski Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A nie szybciej zrobić recovery ? Do mnie jak przychodzi komputer z wystawy to zawsze robie recovery i opcja wyboru języka itp itd wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak kto woli, ale nie każdy potrafi wrócić do momentu wybierania języku a pakiet językowy pobierzesz z aktualizacjami opcjonalnymi, zawsze po zainstalowaniu windowsa wyskakuje okienko żebyś zainstalował ważne aktualizacje, a Ty wchodzisz niżej w opcjonalne i wybierasz język polski, 5 minut roboty + ściąganie kolejne 5 ;P haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!.Szymcio:* Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak jak Fifolski pisze, Recovery i tyle :P Mozna tez Panel Sterowania i tam jezyki dograc sobie Ba! Latwiej! w internecie sciagnij Vistalizator, mozliwe ze sie pomylilem, razem z paczka jezykowa Polska i poprostu przez ten program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przepraszam Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tylko że w aktualizacjach nie ma wlaśnie jezyka polskiego taka opcja jest dostepna w Ultimate bo w HP nie da rady tak ściągnąć. Mam jakąś płytkę recovery, jak daje że tylko odświeżycz system to wyskakuje jakiś błąd a ja nie chce kompletnej instalacji (z formatem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 to nie rób formatu , kto ci każe If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://centrumwindows.net/aktualnosci/paczki-jezykowe-dla-finalnej-wersji-windows-7-dostepne-w-windows-update I pobierasz polską paczkę językową dla x86 lub x64 i gotowe. haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ciekawe jak bo jak widać nie czytałeś tego co pisze i jego wersji to nie dotyczy , dokładniej od wersji Enterprise można tak zmieniać i aktualizować If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up, mój błąd, nie doczytałem od jakiej wersji można instalować paczki. haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 można w każdej dowolnej wersji ale nie chce mi sie szukać tutorialu jak to zrobić If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To może po prostu format i od nowa instalujesz + wybierasz właściwy język? haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 dawno by to już zrobił widocznie nie ma czasu na to i woli poświecić 10x więcej czasu na rozwiązanie problematyczne instalka 30 minut tylko, sterowniki/uaktualnienia godzina albo praktycznie wszystkie windows sam zainstaluje , 2h nowy system If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.