Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

windows 7 - szlag wie jaki język. HELP

Przepraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupiłem nowego lapka, i bylo pierwsze uruchomienie i trzeba bylo jezyk wybrac przez przypadek wybralem jakis ze moj komputer pisze : computador. Jest to w7 home premium. Jak zmienic na jezyk polski?

Opublikowano

Jeżeli masz już zainstalowanego windowsa i chcesz zmienić język systemu musisz pobrać dodatkowe pliki językowe w panelu sterowań.

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

A nie szybciej zrobić recovery ? :)

Do mnie jak przychodzi komputer z wystawy to zawsze robie recovery i opcja wyboru języka itp itd wraca.

f.png

Opublikowano

Jak kto woli, ale nie każdy potrafi wrócić do momentu wybierania języku a pakiet językowy pobierzesz z aktualizacjami opcjonalnymi, zawsze po zainstalowaniu windowsa wyskakuje okienko żebyś zainstalował ważne aktualizacje, a Ty wchodzisz niżej w opcjonalne i wybierasz język polski, 5 minut roboty + ściąganie kolejne 5 ;P

Opublikowano

Tak jak Fifolski pisze, Recovery i tyle :P

Mozna tez Panel Sterowania i tam jezyki dograc sobie ;)

Ba! Latwiej! w internecie sciagnij Vistalizator, mozliwe ze sie pomylilem, razem z paczka jezykowa Polska i poprostu przez ten program :)

61093c6efb.png

Opublikowano

tylko że w aktualizacjach nie ma wlaśnie jezyka polskiego taka opcja jest dostepna w Ultimate bo w HP nie da rady tak ściągnąć.

Mam jakąś płytkę recovery, jak daje że tylko odświeżycz system to wyskakuje jakiś błąd a ja nie chce kompletnej instalacji (z formatem)

Opublikowano

http://centrumwindows.net/aktualnosci/paczki-jezykowe-dla-finalnej-wersji-windows-7-dostepne-w-windows-update

I pobierasz polską paczkę językową dla x86 lub x64 i gotowe.

Opublikowano

ciekawe jak bo jak widać nie czytałeś tego co pisze i jego wersji to nie dotyczy , dokładniej od wersji Enterprise można tak zmieniać i aktualizować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up, mój błąd, nie doczytałem od jakiej wersji można instalować paczki.

Opublikowano

można w każdej dowolnej wersji ale nie chce mi sie szukać tutorialu jak to zrobić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

To może po prostu format i od nowa instalujesz + wybierasz właściwy język?

Opublikowano

dawno by to już zrobił widocznie nie ma czasu na to i woli poświecić 10x więcej czasu na rozwiązanie problematyczne

instalka 30 minut tylko, sterowniki/uaktualnienia godzina albo praktycznie wszystkie windows sam zainstaluje , 2h nowy system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...