Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

aronik75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Mam problem z grą wiedźmin 2. Niedawno kupiłem kompa:

-radeon hd 6670

-phenom II x4 965 BE

-8GB ram 1600MHZ

-gigabyte 970A-D3

Zainstalowałem starownik chipsetu do płyty głównej z płytki jaka z nią dostałem i najnowsze sterowniki do kardy graficznej. Spełniam zalecane wymagania ale gra nadal nie działa płynnie nawet przy wyłączonych: synchronizacji pionowej i uberpróbkowaniu. Co jeszcze mogę zrobić? Może znacie jakś program do aktualizacji sterowników, albo inny powód dlaczego gra nie działa płynnie. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Reinstall gry. Powyłączaj zbędne programy. Zainstaluj Game Booster i przeczyść kompa Ccleanerem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

hmm... na jakiej matrycy monitora grasz? ile cali i jaka rozdzielczość ? spróbuj może na niższych detalach i rozdzielczości, skorzystaj z GameBooster'a. Wyłączaj zbędne programy podczas gry, np. GG, Skype, Mozilla, Opera, TS3.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Kompa mam nowego tyle co zainstalowany windows sterowniki. Wszystko typu gg skype wyłączone ale nawet z tym powinien chodzić elegancko. Dodam ze bf3 chodzi mi na wysokich bez przycinki. Ktoś napisał mi na innym forum, że to wina zasilacza (tracer be cool 520 W) ale jak by tak było to i bf by mi nie chodził. Gram na 1400x900 17 calowy monitor.

Opublikowano

Aktualizuj stery na bieżąco, aktualizuj grę (patche wszelkie) co jakiś czas i problemów większych nie ma :P Ewentualnie GameBooster.exe (sporo pomaga) i CCleaner :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...