martina1972 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam! Szukam jakichś fajnych plugunów na serwer apocalypse ( + survival) Mam już Solar Apocalypse i Irradiated (odp. Radiation). Za wszystkie pomysły z góry dziękuje , no i oczywiście + TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy": ...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miiriv Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a dasz link bo mi nie działa ten plugin ----------------------------------------------- 502 Bad Gateway 504 Gateway Time-out 23/7 Na MPC ----------------------------------------------- PandoraMT2 2016 - Filmik PandoraMT2 2014 - Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martina1972 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @ refresh ... który plugin ? TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy": ...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiiLii Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Solar Apocalypse bo logi mi wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.