StoneKnight Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema. Mam pytanie, mogę włączyć SB( switchbota ) na dwa serwery ? np na elitemt2 i eruris jednocześnie, bo chcę wbijać tu i tam nieregulaminowa sygna Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak możesz, odpalasz najpierw jednego i włączasz na nim bota. Potem włączasz drugiego klienta i odpalasz bota. Odnośnik do komentarza
StoneKnight Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A nic się nie stanie ? tzn nie pojeb*** mu się coś :P bo gdzieś czytałem w tym temacie w download , tak żeby nie włączać 2x naraz :P nieregulaminowa sygna Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie, musi po prostu odpalić najpierw jednego klienta i na nim włączyć BS, dopiero potem drugiego i uruchomić BS. bo jak odpali 2 klienty na raz i będzie próbował włącząc bsy na dwóch to wtedy pochrzani mu się. Odnośnik do komentarza
StoneKnight Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ok wszystko śmiga;d włączyłem najpierw na jednym i włączyłem zmienianie i na drugim to samo i zmienia na dwóch dzięki Zamknąć. nieregulaminowa sygna Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.