matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam , nie wiem gdzie mam pisac więc pisze tu. Mam problem z Wot , a mianowicie nie moze mi sie polączyc z serwerem . mam radiówke antywir off i dalej nic pomóżcie Ps. Gram na polskim globalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikator18 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 od 5 rano do 13 beda nieczynne serwery z powodu wprowadzania patcha 8.0 . Także cierpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Będę musiał nowego patcha pobierać? bo mi stronka Wota też nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPikuss Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nom tak czasami się zdarza ja też tak mniałem :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysorientu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak, będziesz musiał pobierać nowego patcha, na przyszłość, jeśli nie możesz się połączyć a strona nie działa, to znaczy, że coś grzebią. Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 mI SIE ZAWSZE PATCH 10H AKTUALIZUJE ;/ A co do Wota to moze mi stronke i grę coś blokować zapora, antywir? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikator18 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ale stronka i gra są aktualnie nieczynne dla wszystkich ok. 13 powinno wszystko być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiem , ale mi jak już stronka on to jak klikam download to bląd podczas łączenia sie z serwerem .. Wiec nwm co zrobic:/ czyżby zapora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidont Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wprowadzają aktualizacje serwer będzie czynny i strona około godziny 13:00 Nie zapora poczekaj do tej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ale to nie tylko dzis od dawna tak mam I dla tego chce wyjasnienia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidont Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A próbowałeś przeinstalowa wota? Albo wyłącz antywirusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ale mi nie dzial stronka wota w dziale download jak klikne na link to bląd , anty wir off moze zapora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanarek95 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matao1 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Trze nowego patchera pobierac do tej wersji nowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Patch automatycznie sie pobierze, wystarczy ze uruchomisz gre przez launcher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.