skakun Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam jest to mój pierwszy temat w tym dziala więc jak bym jednak zzle wybrał to proszęo przeniesienie a więc problem jest taki ,, kupuję TESV:skyrim i nie wiem czy mi będzie choćby działać na najsłabszych detalach na lapku procesor:Intel? Core? i3 CPU M370 @2.40GHz 2.40 zainstalowana pamięć : 3.00 system windows 7 64 bit karta graficzna: ATI Mobility Radeon 54700 proszę o konkretną odpowiedz od profesjonalisty nie mam zamiaru kupić gry która nie będzie mi działać. o ile wiem to laptop mój ma 4 rdzenie ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ DAMN THIS PROFILE IS FANCY▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/432393-panie-doktorze-bedzie-zyc-temat-od-wymagan-gier/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.