Flap Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Co sądzicie o Gothic 4 Arcania? Moim zdaniem gra w żadnej rzeczy nie przypomina prawdziwego Gothica Jest łatwa System walki jest strasznie łatwy i nie "Gothicowy" Fabuła misje itd nie są już takie jak 1, 2 czy nawet 3 Jedyne co dla mnie jest dobre to nowa ciekawa historia i grafika Jakie jest wasze zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroPlayer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Moim zdaniem to zaletami tej gry są : -nowy świat -nowy ekwipunek -nowa historia a to wady : -Nieumiejętność pływania -nie można attakować npc -znajdzie się parę bugów przy questach -inny bezio :c Podsumowując : G4 arcania ma jakiś tam swój klimat , ale to nie to samo co w starszych częściach . Myślę że duży wpływ na to miało odłączenie piranha bytes od JoWood. No ale cuż ... Ja osobiście zostaje wierny G1,G2,G2NK,G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 fajna gra ale mam z nią małe problemy Nieregulaminowa sygnatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.