Flap Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam wszystkich, nie długo będę robić reinstal Windowsa 7 na tą chwile mam Win 7 Ultimate lecz zastanawiam się która wersja Windowsa będzie lepsza dla gracza, premium home czy jakaś tam inna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3shMak3r Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Praktycznie żadna . Chociaż im mniej tych dodatków tym szybciej system chodzi. Jak dla gracza to bierz HOME/PROFESSIONAL. Zauważysz tylko malutką różnicę . STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!! I nie pomagam na PW! gardenscapes cheats bakery story 2 cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raziel98 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dokładnie, nie ma różnicy między wersją sytemu, jest tylko mniej/więcej dodatków, które i tak nie przeszkadzają użytkownikowi, ani nie zwalniają pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzikPS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A wystarczy, ze trochę pogmerasz na forach, w różnych poradnikach i samodzielnie 'odchudzisz' ultimate wyłączając zbędne funkcje. haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Poszukam na jakiś forach albo napisze na PW do kogoś kto to ogarnia bo zależy mi tylko i wyłączenie na szybkości i wydajności systemu bo i tak nie używam jego dodatkowych funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.