Skocz do zawartości

Gra od nowa

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam pewien dylemat postanowiłem wrócić na metin2pl i nie wiem gdzie grać

na s10 mam postać z itemami wartymi na dzien dzisiejszy z 1,5kkk to jest dużo do tego w eq 400kk+ lodowy lew na 38h wiec na początek nową postacią naprawde kupie fajne eq i jeszcze zostanie

Czy wybrać s26 i grac od totalnego zera

co myślicie,na s26 jest dużo osób łatwo z dostępnością item na mały lv ale gra od zera;/

Co byście wybrali

równie dobrze mogę zamienić eq na s10 za s26

każde konkretne wypowiedzi nagradzam +.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zacznij od nowa, po co wracać do przeszłości i mieć lepiej?

Jeżeli zaczniesz od nowa gra nie znudzi Ci się tak szybko ponieważ

twoim celem będzie dążenie do doskonałości

doskonałości czytaj jako - dobre itemy, duży level, dobra postać

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zacznij od nowa, po co wracać do przeszłości i mieć lepiej?

Jeżeli zaczniesz od nowa gra nie znudzi Ci się tak szybko ponieważ

twoim celem będzie dążenie do doskonałości

doskonałości czytaj jako - dobre itemy, duży level, dobra postać

W sumie racja

co do Dużego lv na pl wbilem max 89lv i nie bawi mnie stanie w m1 wole wbić 50-55 bo wole grać na małych lv bo jest przynajmniej co robic;d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Moim zdaniem graj od zera jest większa zabawa możesz na początek zacząć surą WP wbić 75 i chodzić z szamanem na metiny morderstwa w DT lub body 35 lub 55 i bić metiny w m2 / m1 lub sohan / dolina / pustynia także sposobów jest wiele dodatkowo jak wymienisz EQ będziesz miał idealny start, a co do głównej postaci polecam ci ninje daggera lub sura wp / bm

Graj dalej na s10, zdobywaj kasę. Jak połączą serwery to możesz grać tam dalej, bo będzie więcej ludzi, a ty przynajmniej już nie będziesz zaczynał od zera jak na Solarze ;)

Właśnie mnie zastanawia fuzja serwerów

z jakim s10 będzie połączony

Bo jak z jakimś z ostatnich to może być ciekawie.

Czekam na dalsze opinie

bo szkoda mi zostawić 2lata gry na s10 i zaczynać od nowa

ale z drugiej strony chciałbym zaczynać od nowa bo na solarze niskie ceny,wiecej graczy,łatwa dostępności item wybonowanych.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Więcej graczy = więcej ksujących, do tego na Solarze jest chyba najwięcej osób używających drop hacka, a nie jest niczym przyjemnym patrzeć jak ktoś zbiera twój drop. Na s10 masz łatwy start, a po połączeniu serwerów graczy też powinno być sporo. Podsumowując ja bym grał na s10.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Kwestia wątpliwa, bo możesz zacząć grać na s10 od zera z łatwiejszym starem i czekać na połączenie serwerów. Wymienisz eq na s26, zawsze mozesz stracić, a o fuzji nic nie wiesz, być może nastąpi z twoim serwerem lub w ogóle nie ruszą s26.

Nic nie wiadomo co będzie, natomiast ja Ci radzę zostać na s10, masz eq zaczniesz na spokojnie od nowa. Połączą serwery będzie i tak bardzo dużo ludzi, nie koniecznie musisz mieć łączenie z monastyrem, solarem, syriuszem aby było dużo ludzi. Samo łączenie już do siebie przyciaga ludzi. Graj na s10. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Gra od nowa   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...