Marcuśny Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam pewien dylemat postanowiłem wrócić na metin2pl i nie wiem gdzie grać na s10 mam postać z itemami wartymi na dzien dzisiejszy z 1,5kkk to jest dużo do tego w eq 400kk+ lodowy lew na 38h wiec na początek nową postacią naprawde kupie fajne eq i jeszcze zostanie Czy wybrać s26 i grac od totalnego zera co myślicie,na s26 jest dużo osób łatwo z dostępnością item na mały lv ale gra od zera;/ Co byście wybrali równie dobrze mogę zamienić eq na s10 za s26 każde konkretne wypowiedzi nagradzam +. By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniuh Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zacznij od nowa, po co wracać do przeszłości i mieć lepiej? Jeżeli zaczniesz od nowa gra nie znudzi Ci się tak szybko ponieważ twoim celem będzie dążenie do doskonałości doskonałości czytaj jako - dobre itemy, duży level, dobra postać LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zacznij od nowa, po co wracać do przeszłości i mieć lepiej? Jeżeli zaczniesz od nowa gra nie znudzi Ci się tak szybko ponieważ twoim celem będzie dążenie do doskonałości doskonałości czytaj jako - dobre itemy, duży level, dobra postać W sumie racja co do Dużego lv na pl wbilem max 89lv i nie bawi mnie stanie w m1 wole wbić 50-55 bo wole grać na małych lv bo jest przynajmniej co robic;d By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabPL Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wymien eq na s 10 za s 26 i dawaj na solar tanie itemy nowe znajmosci itp. itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somiver Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Moim zdaniem graj od zera jest większa zabawa możesz na początek zacząć surą WP wbić 75 i chodzić z szamanem na metiny morderstwa w DT lub body 35 lub 55 i bić metiny w m2 / m1 lub sohan / dolina / pustynia także sposobów jest wiele dodatkowo jak wymienisz EQ będziesz miał idealny start, a co do głównej postaci polecam ci ninje daggera lub sura wp / bm MODERATORZY: http://iv.pl/images/95666001750473350974.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Graj dalej na s10, zdobywaj kasę. Jak połączą serwery to możesz grać tam dalej, bo będzie więcej ludzi, a ty przynajmniej już nie będziesz zaczynał od zera jak na Solarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Graj dalej na s10, zdobywaj kasę. Jak połączą serwery to możesz grać tam dalej, bo będzie więcej ludzi, a ty przynajmniej już nie będziesz zaczynał od zera jak na Solarze Właśnie mnie zastanawia fuzja serwerów z jakim s10 będzie połączony Bo jak z jakimś z ostatnich to może być ciekawie. Czekam na dalsze opinie bo szkoda mi zostawić 2lata gry na s10 i zaczynać od nowa ale z drugiej strony chciałbym zaczynać od nowa bo na solarze niskie ceny,wiecej graczy,łatwa dostępności item wybonowanych. By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DДNt3 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Więcej graczy = więcej ksujących, do tego na Solarze jest chyba najwięcej osób używających drop hacka, a nie jest niczym przyjemnym patrzeć jak ktoś zbiera twój drop. Na s10 masz łatwy start, a po połączeniu serwerów graczy też powinno być sporo. Podsumowując ja bym grał na s10. Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kwestia wątpliwa, bo możesz zacząć grać na s10 od zera z łatwiejszym starem i czekać na połączenie serwerów. Wymienisz eq na s26, zawsze mozesz stracić, a o fuzji nic nie wiesz, być może nastąpi z twoim serwerem lub w ogóle nie ruszą s26. Nic nie wiadomo co będzie, natomiast ja Ci radzę zostać na s10, masz eq zaczniesz na spokojnie od nowa. Połączą serwery będzie i tak bardzo dużo ludzi, nie koniecznie musisz mieć łączenie z monastyrem, solarem, syriuszem aby było dużo ludzi. Samo łączenie już do siebie przyciaga ludzi. Graj na s10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo2111 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Graj sobie na tym serwerze co masz eq, bez sensu to zostawić jak niedługo będzie fuzja, bo podejrzewał że chcesz grać na s26 ze względu na liczbę graczy. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuśny Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dziękuje na opinie narazie zostanę na s10 zobaczymy co będzie po fuzji zamykam By miko213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.