Krekis Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam bardzo wazne pytanie czemu jak chcialem urychomic metka to wyskakuje mi ze w ikonce startowej jest trojan?? zpaczowalem jeszcze raz i to samo . Serwer nie zostal czasem zatakowany?? Odnośnik do komentarza
Marcuśny Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kazdy clinet ma trojana nawet globalny jest on nieszkodliwy radze wyłączyć antywirusa By miko213 Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mam bardzo wazne pytanie czemu jak chcialem urychomic metka to wyskakuje mi ze w ikonce startowej jest trojan?? zpaczowalem jeszcze raz i to samo . Serwer nie zostal czasem zatakowany?? Są to niegroźne robaczki zazwyczaj zawarte w launcherze lub pliku przez którego odpalasz clienta. Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W każdym kliencie znajdują się wirusy, nie są szkodliwe dla komputera. Przy włączaniu klienta wyłącz antywirusa na 5 min, abyś mógł uruchomić, potem go włącz i normalnie będzie pracował. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.