-_-NAZZZ-_- Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dosłownie tydzień temu zaczołem grać w Minecrafta , teraz gram ze znajomymi w piątkę na serweże i chciałbym ich dogonić ponieważ strasznie się wożą ... A więc przechodząć do pytania : Czy jest jakiś bot , program który za mnie zbierałby itemki , djamenty czy ctp ... lub wykrywacz takich żeczy ... a także program który zbudowałby mi coś ... bardzo przydały by mi się jakieś mody , minimapka , wygląd i ostatnio kolega zniszczył moje dżwi i wstawił swoje , nie mogłem wyjść , pisało że nie jestem uprawniony czy ctp ... A także jakieś fajne triki na grę online . Z górę dziękuję, za link-i i za sęsowne odpowiedzi like . Jeśli zrobiłem dużo błędów ortograficznych to mówię żę mi się coś stało z przeglądarką i mam all podkreślone na czerwono ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobiikPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Żeby widzieć minerały to musisz mieć takiego hacka X-RAY. Ale nie polecam ci czegoś takiego, bo to strasznie psuje rozrywkę!! A minimapka to wpisz na YT takie coś Minimapka minecraft mody ! Później wybierz pierwszy filmik! I tam będzie pokazane jak zainstalować ModLoader i jak zainstalować minimapkę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander98 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 X-Ray By me Obecnie nie wykonuje zleceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Modyfikacja na mapę to: Rei's Minimap Co do blokowania drzwi to prawdopodobnie na serwerze jest plugin LWC, aby dać zabezpieczenie na np. skrzynie/ drzwi użyj komendy /cprivate i kliknij PPM na skrzynie/ drzwi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-_-NAZZZ-_- Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Thx , chyba dowiedziałem się wszystkiego o co prosiłem like-i lecą a temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.