Skocz do zawartości

{Problem} Sprzęt

nafson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam Laptopa ( starego bo starego ) Fujitsu Siemens Amilo Pro v1000 ( ma dorzuconą kość RAM ) , Windows XP Pro.

Co zrobić żeby poszedł NFS:W ?

Chodzi o to żeby pograć na dwa kompy.

PS.

Proszę nie pisać komentarzy typu " ale masz sprzęta " ponieważ dostałem tego laptopa za darmo, a jak dają to trzeba korzystać :)

nafson_gameplay.png

Na minimalnych detalach ci posmiga :) ja na starym kompie 512ram proc 2.6gb (1rdzeniowka) jedynie karta graficzna 512mb ^^

dorzuc GameBooster'a i posmigasz :)

http://www.freenew.net/public/downApp.htm?platform=windows&id=544431&toUrl=1d06183455584128061905191d0d2041111c290c000e025c02211b58092e5a43181006193441121629

skana nie musze dawac bo download od iObit

Nic nie musisz raczej dokładać i sprzęt nie jest taki zły. nfs na 100% Ci pójdzie moze nie na największych detalach, ale pójdzie. ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

hmm, to naprawdę nie wiem. ale może ten format pomoże ;p kiedyś też tak miałem że gierka nie chodziła, zrobiłem formata i wszystkie śmieci i wiry zostały usunięte i potem już działała. także 3mam kciuki żeby pomogło ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum {Problem} Sprzęt   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...