xPrzemeKx Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Chcę powrócić do gry na PLu. Na jakim serwie najlepiej jak rozpocznę grę ? Chodzi mi o to żeby grało dość dużo osób, żeby nie było problemu z handlem. Jaki serwer mi polecacie ? Pozdrawiam i miłej nocy życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teaki Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Solar s26 - najmłodszy, dużo ludzi gra i ceny nie są zbyt wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Solar, lecz pisz tutaj na 2 raz. http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-gra-zapytaj-tutaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na s26. Duza ilosc graczy. Wszystko znajdziesz w m1. Ten server żyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nolog Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Poecam poczekac az polacza servery. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somiver Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 S26 najtańsze rzeczy łatwo zarobić na lepsze EQ, pomocni gracze MODERATORZY: http://iv.pl/images/95666001750473350974.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 S2, na niskim lvl można łatwo zarobić, dużo ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemzy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak tak ja taki święty nie jestem żeby na solarze grać i niby ty Somiver mówisz że są pomocni gracze? kiedy zaczołem tam grać do tej pory mi nie pomógł skończyłem tam gre gram na s7 almanach mało złodzieji prawie niema i nie ma ksucia polecam serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPrzemeKx Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzięki chłopaki za odpowiedzi. Wszyscy macie po lajku. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.