Arthir Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam ! Sprawa jest ważna, więc nie będę niepotrzebnie przedłużał. Potrzebuję clienta 4Story PL z dnia 10.03.2011 lub troszkę po - chodzi o to aby był ściągnięty po aktualizacji patcha 3.5 na polskich serwerach, client może być w każdym języku. Jeżeli ktoś posiada owego clienta to bardzo proszę wrzucić na hosting wrzuc.to bądź jakiś inny - ważne aby go pobrać z normalną prędkością. Wasze zaangażowanie pomoże nam w drodze do postawienia serwera 4Story. Z góry bardzo dziękuję, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpawel322 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 CHUJ WAM W DUPĘ!!! CHUJ W DUPE JEBANEJ 12-LETNIEJ ADMINISTRACJI/DZIECI NEO!!! CHUJ W DUPE NOWEMU MPC KTÓRE KIEDYŚ BYŁO PORZĄDNE !!!!! Co za dziecko spamerskie .. co do tematu .. Zobacze co da sie zrobic . pogadam z kumplami starszymi co w to grali moze sie znajdzie Ja sprawdze u kumpla jutro . czy ma z 3.5 bo nie grał dawno ,a moze by sie znalazlo ! Brak sygny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePee Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Oj niestety za wcześnie to zobaczyłam . ; / Bo jeszcze 2tyg temu robiłam formata i miałam właśnie 3.5 i 3.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.