matiop12 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam Po dłuższej przerwie powróciłem do Darkorbita. Jeżeli były już takie tematy to przepraszam. Chciałem zapytać czy pbdo-bot jest wykrywalny przy robieniu wrót i czy można za to dostać bana, a drugie pytanie to czy jak wczeniej miałem konto silver na pbdo-bocie to czy teraz musze kupowac licencje na bota ? za pomoc dam + Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeżeli wcześniej kupiłeś licencje to nadal ją masz, jeżeli dostałeś ją podczas, gdy były jeszcze beta testy to musisz kupić, by mieć silvera. Co do wykrywalności to każdy bot jest wykrywalny, ale jeżeli robiłbyś nim tylko wrota to mała szansa na dostanie bana. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
matiop12 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a pbdo-bot jest darmowy na 24h Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na 1h codziennie, resetuje się koło 00:00. Jeśli kupiłeś to masz, jeśli dostałeś na bete to nie. PBDO nie jest wykrywalny we wrotach, jednak zawsze licz się z ryzykiem bana używając bota. A i od siebie dodam, właśnie kończy mi gamme, całą w ćmie na Fullspeed, full dmg, i wogle hp prawie nie traci przez całe Odnośnik do komentarza
kamieniarz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A jeśli planujesz zakupić to proponuję w ten weekend ponieważ będę miał zniżkę -13% na wszystkie licencje PBDO-Bota Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Na 1h codziennie, resetuje się koło 00:00. Jeśli kupiłeś to masz, jeśli dostałeś na bete to nie. PBDO nie jest wykrywalny we wrotach, jednak zawsze licz się z ryzykiem bana używając bota. A i od siebie dodam, właśnie kończy mi gamme, całą w ćmie na Fullspeed, full dmg, i wogle hp prawie nie traci przez całe "PBDO nie jest wykrywalny we wrotach, jednak zawsze licz się z ryzykiem bana używając bota" - masło maślane. Widzisz z botem jest jak z seksem nigdy nie ma 100% pewności. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.