Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pbdo bot a wrota

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po dłuższej przerwie powróciłem do Darkorbita. Jeżeli były już takie tematy to przepraszam. Chciałem zapytać czy pbdo-bot jest wykrywalny przy robieniu wrót i czy można za to dostać bana, a drugie pytanie to czy jak wczeniej miałem konto silver na pbdo-bocie to czy teraz musze kupowac licencje na bota ? za pomoc dam + :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli wcześniej kupiłeś licencje to nadal ją masz, jeżeli dostałeś ją podczas, gdy były jeszcze beta testy to musisz kupić, by mieć silvera.

Co do wykrywalności to każdy bot jest wykrywalny, ale jeżeli robiłbyś nim tylko wrota to mała szansa na dostanie bana.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Na 1h codziennie, resetuje się koło 00:00.

Jeśli kupiłeś to masz, jeśli dostałeś na bete to nie.

PBDO nie jest wykrywalny we wrotach, jednak zawsze licz się z ryzykiem bana używając bota.

A i od siebie dodam, właśnie kończy mi gamme, całą w ćmie na Fullspeed, full dmg, i wogle hp prawie nie traci przez całe :)

Opublikowano

Na 1h codziennie, resetuje się koło 00:00.

Jeśli kupiłeś to masz, jeśli dostałeś na bete to nie.

PBDO nie jest wykrywalny we wrotach, jednak zawsze licz się z ryzykiem bana używając bota.

A i od siebie dodam, właśnie kończy mi gamme, całą w ćmie na Fullspeed, full dmg, i wogle hp prawie nie traci przez całe :)

"PBDO nie jest wykrywalny we wrotach, jednak zawsze licz się z ryzykiem bana używając bota" - masło maślane.

Widzisz z botem jest jak z seksem nigdy nie ma 100% pewności.

bugpointblack.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...