el Arven Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Lubicie gry kooperacyjne? Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak nie jak tak ;] Gra w co-opie z komunikacją głosową jest o wiele przyjemniejsza niż single player ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Co-op nie odda takiej radości jak multiplayer ale co-op daje większą radość od singla więc jest dobrze. Odnośnik do komentarza
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Oczywiście że tak. To jest tak jakby singiel w wersji z żywym kolegą. Porównywanie multi i coopa jest jak porównywanie kotleta z bananem. Po prostu nie da się. Jedno jest przystosowane do masowej rzezi a drugie do sprawnej koordynacji dwóch graczy. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No masz racje nie można porównywać co-opa do multi to 2 inne światy ale te 2 tryby oddają dużą radość z gry. Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 taaa, ale żeby partnert też miał dobrego kompa i gra przebiegała płynnie ^.^ Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 przechodze sp , potem gram coop , potem multi , coop to przesiadka z sp na multi rzadko w niego gram Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Fajne są, ale po czasie się nudzą. Wolę zwykłe MMOFPS'y . Created by Odnośnik do komentarza
el Arven Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 f5 Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pewnie ,że tak fajnie ze znajomymi się gra i z TS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.