el Arven Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 j.w Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie , większości jesteśmy rasistami (przepraszam tych ktorzy nie są) Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Miałem kiedyś czarnoskórego sąsiada i często gdy szedł przez miasto to ludzie się wzdrygali itp... By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To zależy jakie miasto i społeczność kolor skóry nie jest ważny każdy jest człowiekiem Odnośnik do komentarza
Messor Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie jestem rasistą, ale sprzeciwiam się szerzeniu lewactwa np. parady równośći itp. I tak uważa większość Polaków. Odnośnik do komentarza
487xcz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 sadze i uwazam tak samo jak Messor Kiedyś Metin2.pl 86 lvl Kiedyś Aion Online 55 lvl Kiedyś WoW 80 lvl Guild Wars 2 80 lvl teraz jakoś nie ma na nic czasu Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie jest, kiedyś brałem udział w wymianie kulturalnej ze Szwajcarią to został mi przydzielony Srilandczyk, czarnoskóry. Gdzie byś z nim nie poszedł to cały czas padały teksty typu "white power" itp. Polska to kraj wyizolowanych, nietolerancyjnych idiotów, przynoszących nam tylko i wyłącznie wstyd... Inna sprawa, jeśli chodzi o multikulturowość, ale z nią problemów w naszym kraju nie ma zbytnio : Odnośnik do komentarza
Pan Suavek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No bardzo otwarty ;d 1. Jak masz samochód otwarty to Polak ci go weźmie i pojedzie nim w jasną cholerę i ulży ci Po jaką cholerę masz się telepać starym gównem ? 2. Jak np. masz za dużo rzeczy w chacie zostaw drzwi otwarte na noc... Polacy pomogą pozbyć ci się ich. 3. Jeżeli widzą Polacy że Niemcy to cieniasy to im na meczu ustąpią, żeby nie ryczeli że przegrali. ... jeszcze ci mówić? ;p Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No bardzo otwarty ;d 1. Jak masz samochód otwarty to Polak ci go weźmie i pojedzie nim w jasną cholerę i ulży ci Po jaką cholerę masz się telepać starym gównem ? 2. Jak np. masz za dużo rzeczy w chacie zostaw drzwi otwarte na noc... Polacy pomogą pozbyć ci się ich. 3. Jeżeli widzą Polacy że Niemcy to cieniasy to im na meczu ustąpią, żeby nie ryczeli że przegrali. ... jeszcze ci mówić? ;p Słabe ;P Może rasistą nie jestem ale wytępiłbym tych wszystkich homo, gejów i nie wiadomo co jeszcze. Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Słabe ;P Może rasistą nie jestem ale wytępiłbym tych wszystkich homo, gejów i nie wiadomo co jeszcze. Więc wcale nie jesteś lepszy od rasistów... Skoro sami zauważamy nasze wady, to czemu nie pracujemy nad ich naprawianiem tylko obnosimy się z nimi jak z odznakami? Komuś imponuje rasizm, nietolerancyjność? W pewnych kręgach na pewno, ale ich członkowie nie zasługują na miejsce w społeczeństwie... Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Polska i tolerancja..Gdybym na WOS'ie miał to połączyć i opisać to bym tego nie zrobił. Ogólnie rzecz biorąc wszedzie rasizm, wyszydzanie, śmianie się z innych, nietolerancja kulturowa, narodowa i religijna. Ja już sram tym krajem z każdej strony i czekam tylko na sposobność emigracji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.