Skocz do zawartości

[dyskusja] Czy polska to otwarty naród?

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest, kiedyś brałem udział w wymianie kulturalnej ze Szwajcarią to został mi przydzielony Srilandczyk, czarnoskóry. Gdzie byś z nim nie poszedł to cały czas padały teksty typu "white power" itp.

Polska to kraj wyizolowanych, nietolerancyjnych idiotów, przynoszących nam tylko i wyłącznie wstyd...

Inna sprawa, jeśli chodzi o multikulturowość, ale z nią problemów w naszym kraju nie ma zbytnio :

742611478555387739101.jpeg

No bardzo otwarty ;d

1. Jak masz samochód otwarty to Polak ci go weźmie i pojedzie nim w jasną cholerę i ulży ci :D

Po jaką cholerę masz się telepać starym gównem ? :D

2. Jak np. masz za dużo rzeczy w chacie zostaw drzwi otwarte na noc...

Polacy pomogą pozbyć ci się ich.

3. Jeżeli widzą Polacy że Niemcy to cieniasy to im na meczu ustąpią, żeby nie ryczeli że przegrali.

... jeszcze ci mówić? ;p

No bardzo otwarty ;d

1. Jak masz samochód otwarty to Polak ci go weźmie i pojedzie nim w jasną cholerę i ulży ci :D

Po jaką cholerę masz się telepać starym gównem ? :D

2. Jak np. masz za dużo rzeczy w chacie zostaw drzwi otwarte na noc...

Polacy pomogą pozbyć ci się ich.

3. Jeżeli widzą Polacy że Niemcy to cieniasy to im na meczu ustąpią, żeby nie ryczeli że przegrali.

... jeszcze ci mówić? ;p

Słabe ;P

Może rasistą nie jestem ale wytępiłbym tych wszystkich homo, gejów i nie wiadomo co jeszcze.

Słabe ;P

Może rasistą nie jestem ale wytępiłbym tych wszystkich homo, gejów i nie wiadomo co jeszcze.

Więc wcale nie jesteś lepszy od rasistów...

Skoro sami zauważamy nasze wady, to czemu nie pracujemy nad ich naprawianiem tylko obnosimy się z nimi jak z odznakami?

Komuś imponuje rasizm, nietolerancyjność? W pewnych kręgach na pewno, ale ich członkowie nie zasługują na miejsce w społeczeństwie...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [dyskusja] Czy polska to otwarty naród?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...