el Arven Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jakiego przedmiotu najbardziej nie lubicie? nie chodzi mi o nauczycieli, ale ogółem o przedmiot Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Często to właśnie przez nauczycieli nie lubimy danego przedmiotu. Ja nie lubiłem Fizyki na szczęście mam to już za sobą... Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 matematyka , przez nauczycielke Odnośnik do komentarza
Cyps Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fizyka + chemia, mam dobrych nauczycieli ale po prostu to są 2 najtrudniejsze przedmioty szkolne ( jak dla mnie ). Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chemia jest to trudny przedmiot z którym nie daję sobie rady Odnośnik do komentarza
Messor Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fizyka, bo nauczyciel prowadzi chaotycznie lekcjie i nie da się z niej nic wynieść.Po za tym ten przedmiot mnie najmniej interesuje. Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Matematyka,Chemia,Biologia,Historia Wszystko przez nauczycieli ;D Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja na szczęście mam dobrych nauczycieli którzy ładnie wytłumaczą, dadzą poprawić, itp. A jakiego przedmiotu? Języka szwabowskiego-nie podoba mi się, wolę gadać po angielsku i wgl jest Zły! by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
razor9012 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Matematyka. Nie rozumiem... W przyszłości cosinusy i sinusy nie przydadzą mi się.. Odnośnik do komentarza
StudzeKisiel Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Matematyka, Fizyka, Chemia, Polski, Biologia, Sztuka, Niemiecki, Angielski, Historia, Muzyka, WOS, Geografia, Religia, Edu. Artystyczna, Edu. Bezpieczeństwa Odnośnik do komentarza
WaLo :) Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chemia i biologia ;_; Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W 90% zależy od nauczyciela. W tamtym roku - najgorsze to matematyka, chemia i biologia, zajęcia artystyczne W tym roku zmiana nauczycieli - najgorsze to geografia, fizyka i zajęcia artystyczne Odnośnik do komentarza
KingArthur Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie lubię Matmy uważam że nie przyda się w przyszłości oraz nie lubię języków obcych głównie przez nauczycieli Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 NIEMIECKI!!!!!!! Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Elektrotechniki z pierwszego semestru. Wirujące wektory śnią mi się w koszmarach po dziś dzień. Odnośnik do komentarza
Pan Suavek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z pozytywnym nastawieniem wierzcie mi naprawdę każdy przedmiot staje się łatwy. Powiem wam szczerze że w drugiej gimnazjum nie lubiłem chemi, kwasy srasy itp... Bo byłem źle nastawiony, teraz po wakacjach w III kl. Gimbazy postanowiłem miec wyjebane na opinie ludzi, i idę swoją drogą pozytywnie nastawiony do wszystkiego. I narazie nie mam żadnych problemów, obawiam się tylko Historii. Odnośnik do komentarza
Music World Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Przedsiębiorstwo i historia przez nauczyciela Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Matematyka zmora pierd0lona potkniesz sie w któryms momencie i koniec pozatym cięzko napisac na dopa w moim przypadku :< Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Matematyka i Geografia mam takie nauczycielki że gdybym sam się nie uczył to bym miał 1 :f Odnośnik do komentarza
Shao. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 niemiec, biologia. Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Najbardziej to matematyka... Nigdy jej nie lubiłem i nigdy nie polubię. Nie ważne jaki nauczycie, dla mnie jest ona nie potrzebna. Te wszystkie w huj długie obliczenia i inne duperele. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Polski i Matma. Created by Odnośnik do komentarza
xpacmanx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Matematyka. Odnośnik do komentarza
Sopelek997 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 polski - bo to jest pierdolenie o poetach, którymi mamy się zachwycać bo nam tak każą, a jak się nie zachwycasz to musisz przynajmniej udawać, że to robisz historia - bo 3 rok tłuczemy praktycznie to samo tylko bardziej szczegółowo (nadal nic nie wiem o WW2, 3 gim) niemiecki - bo jest obowiązkowy i prawdopodobnie nie przyda mi się do niczego znajomość na poziomie "z nikim się nie dogadam po niemiecku" WOS - bo nauczycielka ma kurwa coś mózgiem i wygląda jak by faworyzowała dziewczyny biologia - bo nie potrzebuję znać dziwnej nazwy każdej części ciała każdego zwierzaka [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przedsiębiorczość. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.