strong413 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, mam pewien problem, bez owijania w bawełnę, w skrzynkach, które się znajdują w grze nagle nic nie ma, przez 2dni grałem i było wszystko cacy, dziś włączam grę i podczas eksplorowania (tak to się chyba piszę) skrzynek nic w nich nie ma, w niektorych jest kasa, ale to się zgadza, ale gdzie jest ammo i bronie ? Nic nie zmieniałem w ustawieniach itp, wątpię by to była część fabuły ponieważ wcześniej ammo walało się w skrzynkach kilogramami, od dzisiejszego włączenia gry skrzyneczki sa puste(każde są puste). Nie wiem co zrobić, proszę o pomoc. P.S - Przepraszam za tak chaotyczny temat, mam nadzieje, że wszyscy zrozumieli o co chodzi, jeśli nie, to przepraszam. Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strong413 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Problem rozwiązany, przepraszam za kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.