Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BorderLands2 PROBLEM Z ODPALANIEM GRY

Nobobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio zainstalowałem borderlands 2 na pc, podczas uruchamiania gry wyskakuje mi błąd.(screen zamieszczony poniżej)

http://c.wrzuta.pl/w...d1/borderlands2

http://c.wrzuta.pl/w...d1/borderlands2

Mam aktualne sterowniki do karty graficznej oraz Directx.

W razie wszelkich pytań proszę pisać w komentarzach.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Powinienem się bardziej rozpisać w temacie... reinstalowałem gre 3 krotnie, uruchamiałem jako administrator, jako wersja kompatybilna z windows'em, aktualizowałem sterowniki, instalowałem 3 krotnie directx, nie mam już pomysłów co więcej robić :)

Opublikowano

Pisałem, odpisali że mam zainstalować najnowszego directx oraz najnowsze sterowniki do karty graficznej. Jednak to nic nie pomogło, to raczej problem z systemem, mam ta gre od 4 dni i wciąż nie mogę zagrać. Szukam wszelakich sposobów ale niestety nic nie pomaga..

Opublikowano

Przeczytałem na jakimś forum że moja karta graficzna (Radeon x1950 pro ) jest "za stara", nie jest obsługiwana przez nowszego directx. I moje pytanie brzmi czy znacie lub wiecie jak zmienic wymagania gry, tzn. czytałem kiedyś odnośnie gtaIV że można zmienić w jakiś plikach żeby na słabszym pc działało.

Z góry dziękuej

Opublikowano

Nie da się zmienić wymagań gier Jeżeli twoja karta graficzna jest za stara to musisz kupić nowszą, obsługiwaną przez najnowsze DirectX.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spróbuj zainstalować może starsza wersje Direct i zobacz a jak nie bd działać to zobacz uruchamiając za pomocą np. windows vista, albo xp sp3 ;)

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...