Nobobo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, Ostatnio zainstalowałem borderlands 2 na pc, podczas uruchamiania gry wyskakuje mi błąd.(screen zamieszczony poniżej) http://c.wrzuta.pl/w...d1/borderlands2 http://c.wrzuta.pl/w...d1/borderlands2 Mam aktualne sterowniki do karty graficznej oraz Directx. W razie wszelkich pytań proszę pisać w komentarzach. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oteq Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 sprobuj pobrac kernel32.dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobobo Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam ten plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Reinstall gry. Uruchom jako administrator. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobobo Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Powinienem się bardziej rozpisać w temacie... reinstalowałem gre 3 krotnie, uruchamiałem jako administrator, jako wersja kompatybilna z windows'em, aktualizowałem sterowniki, instalowałem 3 krotnie directx, nie mam już pomysłów co więcej robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz do supportu. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobobo Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Pisałem, odpisali że mam zainstalować najnowszego directx oraz najnowsze sterowniki do karty graficznej. Jednak to nic nie pomogło, to raczej problem z systemem, mam ta gre od 4 dni i wciąż nie mogę zagrać. Szukam wszelakich sposobów ale niestety nic nie pomaga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobobo Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przeczytałem na jakimś forum że moja karta graficzna (Radeon x1950 pro ) jest "za stara", nie jest obsługiwana przez nowszego directx. I moje pytanie brzmi czy znacie lub wiecie jak zmienic wymagania gry, tzn. czytałem kiedyś odnośnie gtaIV że można zmienić w jakiś plikach żeby na słabszym pc działało. Z góry dziękuej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie da się zmienić wymagań gier Jeżeli twoja karta graficzna jest za stara to musisz kupić nowszą, obsługiwaną przez najnowsze DirectX. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DumbaS Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Spróbuj zainstalować może starsza wersje Direct i zobacz a jak nie bd działać to zobacz uruchamiając za pomocą np. windows vista, albo xp sp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.