Kakamil Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 witam otoz mam pytanie mam zamiar expic 8 postaci do 20lvla,lepiej jest expic je pojedynczo? czy zbiorem? w sensie Ja i postac ktora ma byc expiona do 20lvl czy ? ja i postac ktora ma byc expiona do 20lvl x 6-7 ;d?,uciagne to na 2 kompach spokojnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Moim zdaniem bez roznicy. Najlepiej podexpiaj konta, ktore sie zarejestrowały ze specjalnego linku. Dostajesz wtedy Pierscien Doswiadczenia, zawsze szybciej wbijesz ten 20lvl Sam expilem 5 postaci w PT w v1. Nie bylo źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonnek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 lepiej wszystkie naraz.chyba ze ci się chce po zrobieniu 1 postaci robic nowa i tak w kolko sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 lepiej ze zbiorem Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakamil Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ziomek ale dostajesz pierscien doswiadczenia odrazu poprzez link zapraszajacy ;d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/679080-tutjak-dostac-pd-na-3h-na-start/ Tak zdobywasz tego PDka. Bierzesz otwierasz itemshop potem przydziel przedmioty z depozytu, kupujesz za free i odbierasz go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakamil Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 wszystko dziala dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Polecam expić postacie po 4 Szybki i miło się ich expi na BO :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.