TDK42 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam problem calyczas mi sie laduje pisalem do pomocy technicznej i zrobilem co mi kazali. 3 raz to mam. 11 flash player oraz wyczysczone Pliki cookes. niewiem jak oblokowac lub dodac porty i jakiego one wogole sa prosze o pomoc:D Odnośnik do komentarza
Thunder358 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 może, zrób reinstalacje przeglądarki lub zobacz na innej przeglądarce czy Ci się załaduje, Powodzenia Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Sprawdź ustwienia PROXY. Odnośnik do komentarza
Kacapek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 po 1 naucz się pisać bo ciężko zrozumieć twoje pytanie po 2 ściągnij program ccleaner, wyczyść cookies i przeskanuj rejestr reklama Odnośnik do komentarza
kocisz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 po 1 naucz się pisać bo ciężko zrozumieć twoje pytanie po 2 ściągnij program ccleaner, wyczyść cookies i przeskanuj rejestr Naucz sie pisac z duzej litery i robic znaki interpunkcyjne.Pobierz najnowsze sterowniki i zaktualizuj adobe flash player. Jak nic nie pomoze to zostaje tylko format. Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiem tylko jak zrobic ten format? sciagalem i nowe przegladarki cookes i nic oraz nowe abone flash player. A szkoda bo dopiero co kupiłem kbocika...;/. I co to jest ccleaner? oraz jak sprawdzic ustawienia PROXY Odnośnik do komentarza
hubert231231231 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam mam problem calyczas mi sie laduje pisalem do pomocy technicznej i zrobilem co mi kazali. 3 raz to mam. 11 flash player oraz wyczysczone Pliki cookes. niewiem jak oblokowac lub dodac porty i jakiego one wogole sa prosze o pomoc:D gdybym nie przeczytał odpowiedzi na twój post bym nie wiedział o co ci chodzi pisz dokładniej Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 gdybym nie przeczytał odpowiedzi na twój post bym nie wiedział o co ci chodzi pisz dokładniej 1. sciaglem nowe przegladarki takie jak Safari, Google Chrome, Opera, 2. wyczyszczone pliki Cookes 3. Abone Flash Player 11 4. jak zrobic format? 5.Jak dodac nowe sterowniki Odnośnik do komentarza
kocisz Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 4. jak zrobic format? 5.Jak dodac nowe sterowniki 4. http://pl.wikipedia.org/wiki/Formatowanie_dysku 5. Nie dodac, lecz zaktualizowac, po prostu pobierasz nowe, usuwasz stare. Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 4. http://pl.wikipedia....matowanie_dysku 5. Nie dodac, lecz zaktualizowac, po prostu pobierasz nowe, usuwasz stare. A jak dodac nowe i usunac stare? Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up Jaką masz kartę graficzną? Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 500 GB a dalej to nie wiem.. Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 heh, wpisz w wierszu poleceń ("Uruchom") dxdiag i tam masz Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 heh, wpisz w wierszu poleceń ("Uruchom") dxdiag i tam masz wpisalem i nic jakis komunikat ze jakis blad czy cos ...;/ Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up mój komputer - prawym przyciskiem myszy ( na białym polu ) właściwości - sprzęt - menedżer urządzeń - karty graficzne Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up mój komputer - prawym przyciskiem myszy ( na białym polu ) właściwości - sprzęt - menedżer urządzeń - karty graficzne NVIDIA GeForce 8600 GT Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 NVIDIA GeForce 8600 GT http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us Tak się uaktualnia. Pobierasz nowe, instalujesz i resetujesz kompa. Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us Tak się uaktualnia. Pobierasz nowe, instalujesz i resetujesz kompa. to zajmuje 148 MG? jesli tak to bedzie mi potem dzialac? Odnośnik do komentarza
freezea Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 to zajmuje 148 MG? jesli tak to bedzie mi potem dzialac? To sprawdz i sie przekonaj. Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To sprawdz i sie przekonaj. Pytalem sie Desret Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 to zajmuje 148 MG? jesli tak to bedzie mi potem dzialac? To co tam masz to instalka nowych sterowników, pobierz i zainstaluj. Tak, około tyle ważą Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To co tam masz to instalka nowych sterowników, pobierz i zainstaluj. Tak, około tyle ważą Dziekuje za pomoc. A jesli mi nie pujdzie to co? format? Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dziekuje za pomoc. A jesli mi nie pujdzie to co? format? Możliwe że to będzie jedyna możliwość Jak Ci nie pójdzie to możesz jeszcze napisać o tym problemie na oficjalnym forum darkorbit. Odnośnik do komentarza
TDK42 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Możliwe że to będzie jedyna możliwość Jak Ci nie pójdzie to możesz jeszcze napisać o tym problemie na oficjalnym forum darkorbit. na Oficjalnym Forum Darkorbit nic nie bede pisal, bo znowu dostane ta glupia oidpowiedz.. z tymi linkami cookes i flash player Odnośnik do komentarza
Desret Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To napisz, że to już robiłeś. Ale sterowniki powinny pomóc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.