Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Darkorbit

TDK42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem :( calyczas mi sie laduje pisalem do pomocy technicznej i zrobilem co mi kazali. 3 raz to mam. 11 flash player oraz wyczysczone Pliki cookes. niewiem jak oblokowac lub dodac porty i jakiego one wogole sa prosze o pomoc:D

Opublikowano

po 1 naucz się pisać bo ciężko zrozumieć twoje pytanie

po 2 ściągnij program ccleaner, wyczyść cookies i przeskanuj rejestr

reklama

Opublikowano

po 1 naucz się pisać bo ciężko zrozumieć twoje pytanie

po 2 ściągnij program ccleaner, wyczyść cookies i przeskanuj rejestr

Naucz sie pisac z duzej litery i robic znaki interpunkcyjne.

Pobierz najnowsze sterowniki i zaktualizuj adobe flash player. Jak nic nie pomoze to zostaje tylko format.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Wiem tylko jak zrobic ten format? sciagalem i nowe przegladarki cookes i nic oraz nowe abone flash player. A szkoda bo dopiero co kupiłem kbocika...;/. I co to jest ccleaner? oraz jak sprawdzic ustawienia PROXY

Opublikowano

Witam mam problem :( calyczas mi sie laduje pisalem do pomocy technicznej i zrobilem co mi kazali. 3 raz to mam. 11 flash player oraz wyczysczone Pliki cookes. niewiem jak oblokowac lub dodac porty i jakiego one wogole sa prosze o pomoc:D

gdybym nie przeczytał odpowiedzi na twój post bym nie wiedział o co ci chodzi

pisz dokładniej

Opublikowano

gdybym nie przeczytał odpowiedzi na twój post bym nie wiedział o co ci chodzi

pisz dokładniej

1. sciaglem nowe przegladarki takie jak Safari, Google Chrome, Opera,

2. wyczyszczone pliki Cookes

3. Abone Flash Player 11

4. jak zrobic format?

5.Jak dodac nowe sterowniki

Opublikowano

@up

mój komputer - prawym przyciskiem myszy ( na białym polu ) właściwości - sprzęt - menedżer urządzeń - karty graficzne

Opublikowano

@up

mój komputer - prawym przyciskiem myszy ( na białym polu ) właściwości - sprzęt - menedżer urządzeń - karty graficzne

NVIDIA GeForce 8600 GT

Opublikowano

to zajmuje 148 MG?

jesli tak to bedzie mi potem dzialac?

To co tam masz to instalka nowych sterowników, pobierz i zainstaluj. Tak, około tyle ważą :)

Opublikowano

To co tam masz to instalka nowych sterowników, pobierz i zainstaluj. Tak, około tyle ważą :)

Dziekuje za pomoc.

A jesli mi nie pujdzie to co? format?

Opublikowano

Dziekuje za pomoc.

A jesli mi nie pujdzie to co? format?

Możliwe że to będzie jedyna możliwość ^^ Jak Ci nie pójdzie to możesz jeszcze napisać o tym problemie na oficjalnym forum darkorbit.

Opublikowano

Możliwe że to będzie jedyna możliwość ^^ Jak Ci nie pójdzie to możesz jeszcze napisać o tym problemie na oficjalnym forum darkorbit.

na Oficjalnym Forum Darkorbit nic nie bede pisal, bo znowu dostane ta glupia oidpowiedz.. z tymi linkami cookes i flash player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...