Skocz do zawartości

Co robic?

M2Frohser

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mam 80 wojownika bodego ale nie mam planu na gre. Gram na S24 czyli Phantosie i chcialem najpierw robic DT razem z buffka ale nie wiem co robic i mi ciagle pali.

EQ:

Stal +6 2khp 5pz kd +4 5bonow

Trutka +6 32 sr kd +4 exp

Upiorna Maska +8 / Upiorna Maska +4 20 nieumarle

Ebonitowe Kolczyki +9 5b 20 diably - all przetopy

Kryształowe Kolczyni +6 20 nieumarle

Naszyjnik z nieb. lez +6 - 12 reg. PZ, 1khp

Lwia Tarcza +9

Skórzane Kozaki +4 / Złote Buty +4 1,5khp

Branza z nieb. lez +4 - 1khp

Oraz 1,1kkk w kasie.

Dajesz rade na 7 pietrze na metinie mordu? Bo jak patrze na Twoje eq to chyba nie lecz moge sie mylic.

Spróbuj się wybrac w miare rano lub poźnym wieczorem do Red Lasu, aby dropła Ci 2 reka i moze jakis Kamyk wpadnie. Wtedy lepiej z 2x dropem w miare ladnei kamyczki dropi :>

Do DT na kowala lataj najlepiej 5 postaciami. Kup Zbroje Boga +6 i ulepszaj do +8. W Kamer Modzie mozesz ulepszac nawet zbroje u jubilera itp.

Jak juz uzbierasz wieksza sume yang to wydaje je na EQ do groty, lub skile.

Nie mam celu w zyciu z tym bodziakiem, chcialbym skompletowac eq i chodzic na AV1/AV2 i tam dobic 99 lvl, ale nie wiem co ulepszac i jak ulepszac.

Chodze na DT tym bodziem i buffem 65 (mam duzo postaci do DT ale nie pojda mi (lagi)).

Dajesz rade na 7 pietrze na metinie mordu? Bo jak patrze na Twoje eq to chyba nie lecz moge sie mylic.

Spróbuj się wybrac w miare rano lub poźnym wieczorem do Red Lasu, aby dropła Ci 2 reka i moze jakis Kamyk wpadnie. Wtedy lepiej z 2x dropem w miare ladnei kamyczki dropi :>

Do DT na kowala lataj najlepiej 5 postaciami. Kup Zbroje Boga +6 i ulepszaj do +8. W Kamer Modzie mozesz ulepszac nawet zbroje u jubilera itp.

Jak juz uzbierasz wieksza sume yang to wydaje je na EQ do groty, lub skile.

Mam rekawice zlodzieja ale z 40 metinow tylko 2 kamyki polecialy. A co do bogi +6 to ciezko bo nikt nie sprzedaje, ale moge wykminic.

Wyjasnij jak to zrobic w kamerze :ppp A co do 7 pietra to ogarniam, wiem jak odlurowac ale od wiekszej grupki padam. A co do dt to ogarne sam ale na lukach padne (na dzielnym wilku nie padne) i musze ciagle siedziec na tym wilku;p

Daj kumplowi passy żeby łaził z tobą, a jak nie to kaput tym bodym możesz ładnie zarabiać na metkach itp ...

Możesz też sprzedać go lub wymienić samego bodego na WP 75 + z EQ i na DT potem za yangi możesz kupić coś do pvp sura bm / ninja dagger i tak sobie radzić

Daj kumplowi passy żeby łaził z tobą, a jak nie to kaput tym bodym możesz ładnie zarabiać na metkach itp ...

Możesz też sprzedać go lub wymienić samego bodego na WP 75 + z EQ i na DT potem za yangi możesz kupić coś do pvp sura bm / ninja dagger i tak sobie radzić

Na S24 sa zlodzieje, nawet na allegro wiec nie wymieniam sie za postaci ;)

A nikt z kumpli nie chce robic dt bo im sie nie chce albo cos chca za to.

ulepsz eq a puxniej myśl o expie,DT,pvp :]

puxniej? Najpierw przeczytaj to co napisales.

A co do tego to przeczytaj caly temat a nie nabijaj posty.

No to jesli masz np. Zbroje Boga Smoków

I jestes na pietrze z kowalem, a kowal ukazał nam się np. Jubiler.

To bedac zalogowani na KamerModzie, ustawiamy na pierwsze miejsce w eq ta zbroje

Klikasz klawisz: F5 - uruchomienie konsoli

Nie zależnie od tego jaki będzie typ kowala (jubiler, bronmistrz itp) ty możesz ulepszyć DOWOLNY przedmiot

wpisując w konsoli:

refine 0 4 

W DT najlepiej ulepszac ta wlasnie zbroje Boga Smoków :> +8 Ładnie schodzą :>

Kolce to z niebieskich łez.

@Nie wiem czy działa, 1 miesiac temu to używałem :> Jak mnie pamiec nie myli to działa od marca 2k11, a nawet wczesniej :> Powinno działać :>

Jak jest jakis blad to prosze poprawic :>

2 kamyki tylko, bo na 80 lvlu z metka 70 ciężko już leci, najlepszy 75 do dropu. Zrób sobie bodziaka 35 na metki w m2 na nim zarabiaj lub WPka 75 na metki mordu na ognistej lub do DT na metki po kowalu.

Nie ma raczej sensu chodzić do kowala po ulepszanie, zajmuje wiele czasu lecz i nerwów, bardziej się dorobisz na kamykach robiąc dropa i kompletując eq za kamyki duchowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Co robic?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...