M2Frohser Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema, mam 80 wojownika bodego ale nie mam planu na gre. Gram na S24 czyli Phantosie i chcialem najpierw robic DT razem z buffka ale nie wiem co robic i mi ciagle pali. EQ: Stal +6 2khp 5pz kd +4 5bonow Trutka +6 32 sr kd +4 exp Upiorna Maska +8 / Upiorna Maska +4 20 nieumarle Ebonitowe Kolczyki +9 5b 20 diably - all przetopy Kryształowe Kolczyni +6 20 nieumarle Naszyjnik z nieb. lez +6 - 12 reg. PZ, 1khp Lwia Tarcza +9 Skórzane Kozaki +4 / Złote Buty +4 1,5khp Branza z nieb. lez +4 - 1khp Oraz 1,1kkk w kasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbuntowana89 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ale jak co robić ? Określ konkretnie problem Po prostu nie masz szczęścia /Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonnek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 eq ulepszaj(troche się pobawisz ipodenerwujesz ;p),katakumby odwiedz,zrob sobie bma,archerka do pvp. Okresl sięjakoś to bardziej poradzimy sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dajesz rade na 7 pietrze na metinie mordu? Bo jak patrze na Twoje eq to chyba nie lecz moge sie mylic. Spróbuj się wybrac w miare rano lub poźnym wieczorem do Red Lasu, aby dropła Ci 2 reka i moze jakis Kamyk wpadnie. Wtedy lepiej z 2x dropem w miare ladnei kamyczki dropi :> Do DT na kowala lataj najlepiej 5 postaciami. Kup Zbroje Boga +6 i ulepszaj do +8. W Kamer Modzie mozesz ulepszac nawet zbroje u jubilera itp. Jak juz uzbierasz wieksza sume yang to wydaje je na EQ do groty, lub skile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2Frohser Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie mam celu w zyciu z tym bodziakiem, chcialbym skompletowac eq i chodzic na AV1/AV2 i tam dobic 99 lvl, ale nie wiem co ulepszac i jak ulepszac. Chodze na DT tym bodziem i buffem 65 (mam duzo postaci do DT ale nie pojda mi (lagi)). Dajesz rade na 7 pietrze na metinie mordu? Bo jak patrze na Twoje eq to chyba nie lecz moge sie mylic. Spróbuj się wybrac w miare rano lub poźnym wieczorem do Red Lasu, aby dropła Ci 2 reka i moze jakis Kamyk wpadnie. Wtedy lepiej z 2x dropem w miare ladnei kamyczki dropi :> Do DT na kowala lataj najlepiej 5 postaciami. Kup Zbroje Boga +6 i ulepszaj do +8. W Kamer Modzie mozesz ulepszac nawet zbroje u jubilera itp. Jak juz uzbierasz wieksza sume yang to wydaje je na EQ do groty, lub skile. Mam rekawice zlodzieja ale z 40 metinow tylko 2 kamyki polecialy. A co do bogi +6 to ciezko bo nikt nie sprzedaje, ale moge wykminic. Wyjasnij jak to zrobic w kamerze :ppp A co do 7 pietra to ogarniam, wiem jak odlurowac ale od wiekszej grupki padam. A co do dt to ogarne sam ale na lukach padne (na dzielnym wilku nie padne) i musze ciagle siedziec na tym wilku;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somiver Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Daj kumplowi passy żeby łaził z tobą, a jak nie to kaput tym bodym możesz ładnie zarabiać na metkach itp ... Możesz też sprzedać go lub wymienić samego bodego na WP 75 + z EQ i na DT potem za yangi możesz kupić coś do pvp sura bm / ninja dagger i tak sobie radzić MODERATORZY: http://iv.pl/images/95666001750473350974.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz314 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ulepsz eq a puxniej myśl o expie,DT,pvp :] DAJ LIKE ! proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń. zarejestruj się tutaj xxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2Frohser Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Daj kumplowi passy żeby łaził z tobą, a jak nie to kaput tym bodym możesz ładnie zarabiać na metkach itp ... Możesz też sprzedać go lub wymienić samego bodego na WP 75 + z EQ i na DT potem za yangi możesz kupić coś do pvp sura bm / ninja dagger i tak sobie radzić Na S24 sa zlodzieje, nawet na allegro wiec nie wymieniam sie za postaci A nikt z kumpli nie chce robic dt bo im sie nie chce albo cos chca za to. ulepsz eq a puxniej myśl o expie,DT,pvp :] puxniej? Najpierw przeczytaj to co napisales. A co do tego to przeczytaj caly temat a nie nabijaj posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No to jesli masz np. Zbroje Boga Smoków I jestes na pietrze z kowalem, a kowal ukazał nam się np. Jubiler. To bedac zalogowani na KamerModzie, ustawiamy na pierwsze miejsce w eq ta zbroje Klikasz klawisz: F5 - uruchomienie konsoli Nie zależnie od tego jaki będzie typ kowala (jubiler, bronmistrz itp) ty możesz ulepszyć DOWOLNY przedmiot wpisując w konsoli: refine 0 4 W DT najlepiej ulepszac ta wlasnie zbroje Boga Smoków :> +8 Ładnie schodzą :> Kolce to z niebieskich łez. @Nie wiem czy działa, 1 miesiac temu to używałem :> Jak mnie pamiec nie myli to działa od marca 2k11, a nawet wczesniej :> Powinno działać :> Jak jest jakis blad to prosze poprawic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 2 kamyki tylko, bo na 80 lvlu z metka 70 ciężko już leci, najlepszy 75 do dropu. Zrób sobie bodziaka 35 na metki w m2 na nim zarabiaj lub WPka 75 na metki mordu na ognistej lub do DT na metki po kowalu. Nie ma raczej sensu chodzić do kowala po ulepszanie, zajmuje wiele czasu lecz i nerwów, bardziej się dorobisz na kamykach robiąc dropa i kompletując eq za kamyki duchowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W M1 jest masa sklepów z itemami do ulepszania w DT Kupuj i ulepszaj jak największą ilością postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.