destra Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam xxx ta strona mi nie działa pisze mi : Not Found The requested URL /forum/ was not found on this server. Niewiem co jest tego przyczyną innym podobno działa a mi nie za pomoc będą lajki i 5 Odnośnik do komentarza
razor9012 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Forum jest wyłączone. Odnośnik do komentarza
destra Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ale wszystkim podobno działa ty sprawdzales czy ci działa ? Odnośnik do komentarza
Thor8 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 też mam taki problem nie działa mi forum ani strona serwera aaa u kolegów śmigą normalnie Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Forum aktualnie nie działa. UP sprawdź przez stronę anonymouse.org czy Ci rivendel strona wchodzi, jak wchodzi to znaczy że masz perma na IP i nie wejdziesz normalnie już na serwer i na stronie. Mam tak samo. Odnośnik do komentarza
Thor8 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Forum aktualnie nie działa. UP sprawdź przez stronę anonymouse.org czy Ci rivendel strona wchodzi, jak wchodzi to znaczy że masz perma na IP i nie wejdziesz normalnie już na serwer i na stronie. Mam tak samo. Wchodzi przez tą stronę ale ja nie mogłem dostać bana bo tydzien przed startem mi działało normalnie na forum bym nie mógł dostać bo niemiałbym za co ...;/ Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wchodzi przez tą stronę ale ja nie mogłem dostać bana bo tydzien przed startem mi działało normalnie na forum bym nie mógł dostać bo niemiałbym za co ...;/ No kolego.. Ja nawet nie zalogowałem się na serwer i już mam perma na IP. Zdążyłem zarejestrować się, ściągnąć klienta. Dzień startu - perm. Sam nie wiem za co, mogłeś także dostać. Odnośnik do komentarza
destra Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mi strona działa ale forum nie a inni piszą że im działa nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Niemożliwe, że działa forum, bo nie działa jak na razie. Przez proxy, przez normalnie, przez cyberghost dalej nie działa. To oznacza, że nie działa forum, błąd wyskakuje. Czekać trzeba. Odnośnik do komentarza
destra Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Juz dziala do zamkniecia Odnośnik do komentarza
Thor8 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 kto wie jak mogę skontaktować się z team rivendela? na emailu nie odpisują aaa na ts nie mogę wejść Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Inaczej się nie skontaktujesz, bo na mpc nie odpisują, a support olewają. Zmień proxy tak jak ja i wejdź na ts, wtedy na 100% otrzymasz kontakt. Bo ts działa. Odnośnik do komentarza
Mongoły_Back Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Temat został wyjaśniony. Sam autor prosi o zamknięcie, więc po co panowie @up i @up2 prowadzicie dyskusję ? .. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.