Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Rivendel forum

destra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam xxx ta strona mi nie działa pisze mi :

Not Found

The requested URL /forum/ was not found on this server.

Niewiem co jest tego przyczyną innym podobno działa a mi nie za pomoc będą lajki i 5

zukh.png

Opublikowano

Forum aktualnie nie działa.

UP

sprawdź przez stronę anonymouse.org czy Ci rivendel strona wchodzi, jak wchodzi to znaczy że masz perma na IP i nie wejdziesz normalnie już na serwer i na stronie. Mam tak samo.

Opublikowano

Forum aktualnie nie działa.

UP

sprawdź przez stronę anonymouse.org czy Ci rivendel strona wchodzi, jak wchodzi to znaczy że masz perma na IP i nie wejdziesz normalnie już na serwer i na stronie. Mam tak samo.

Wchodzi przez tą stronę ale ja nie mogłem dostać bana bo tydzien przed startem mi działało normalnie na forum bym nie mógł dostać bo niemiałbym za co ...;/

Opublikowano

Wchodzi przez tą stronę ale ja nie mogłem dostać bana bo tydzien przed startem mi działało normalnie na forum bym nie mógł dostać bo niemiałbym za co ...;/

No kolego.. Ja nawet nie zalogowałem się na serwer i już mam perma na IP. Zdążyłem zarejestrować się, ściągnąć klienta. Dzień startu - perm. Sam nie wiem za co, mogłeś także dostać.

Opublikowano

Niemożliwe, że działa forum, bo nie działa jak na razie. Przez proxy, przez normalnie, przez cyberghost dalej nie działa. To oznacza, że nie działa forum, błąd wyskakuje. Czekać trzeba.

Opublikowano

kto wie jak mogę skontaktować się z team rivendela? na emailu nie odpisują aaa na ts nie mogę wejść

Opublikowano

Inaczej się nie skontaktujesz, bo na mpc nie odpisują, a support olewają. Zmień proxy tak jak ja i wejdź na ts, wtedy na 100% otrzymasz kontakt. Bo ts działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...