Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iClassCraft[Dedyk][Survival][60 slotów][Vipy]

iClassCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez te 15min, mogłem obejrzeć kolejny odcinek ŚWB, stare ale dobre :D

Opublikowano

Ostry negatyw!!

Grałem sobie z 1 gościem, kopiąc surowce w kopalni.Gdy zrobiłem sobie diax kilof żeby wykopać odsydian, za atakował mnie admin, zabił i bez słowa oddał itemki. Wkurzyłem się trochę na niego, ale grałem dalej, po 2 min. admin zaczął napieprzać we mnie piorunami zabijając mnie. Wtedy już byłem wściekły, wyzwałem go od downa i poszedłem odebrać itemki od kumpla z glidii. Po chwili admin zrespił na nas zombiaki, które nas zabiły. Wkurwiliśmy się oboje, nie zdążyłem nawet nic napisać i dostałem ban za Nobusa. WTF! Od kiedy wykopanie 9 diaxów 4 szmaragdów 3 stacków żelaza i pół stacka złota w jaskiniach w ciągu 1:30h. oznacza to że gram na Nobusie. Nigdy go nie instalowałem i nie potrafię jego używać, zresztą nie potrzebuje jego żeby zdobyć wyżej wymienione surowce w takim czasie!

Nie grajcie na tym gównie bo tylko stracicie swój czas! Admini to debile którzy nie ogarniają serwera i bawią się graczami, 2h poszło się jebać.

Syf, syf, syf i jeszcze raz 1 wielki SYF!

PS. I nie kupujcie u nich żadnych Vipów! Chyba że chcecie zostać oszukani. Też zamierzałem kupić SVip-a, ale admin pokazał mi klasę. Teraz niech spierdala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...