dacek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam , mam problem odnosnie modu millinaire : http://www.minecraftforum.net/topic/227822-132-spmp-millenaire-npc-village-316-bug-fixes/ nie mam zielonego pojecia gdzie zmienic ten jezyk na polski , szukalem , nie moglem znalesc , za pomoc wielki plus i 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingArthur Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 chyba nie da się znienić na polski ale może ktoś sobie spolszczył więc jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli zmienisz język gry na polski to będziesz miał po polsku:) Przynajmniej na 1.2.5 działało^^ Pozdrawiam:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martina1972 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dostępne wer. : http://millenaire.org/ Jedynie amatorske spolszczenie , może gdzieś znajdziesz Pozdrawiam TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy": ...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacek Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Macie po lajku , ale czekam na dalsze odpowiedzi :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheApek424 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W configu moda Millenaire zmieniasz linijkę: language=english fallback_language=english na language=polish fallback_language=polish PS Nie sprawdzałem tego w praktyce, ale jak dobrze pamiętam to tak powinno być. Pozdrawiam, Apek424 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacek Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ok temat do zamkniecia , wszystko DZIALA. UP ma 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.