9518636 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 WitamMam Problem Niestety Ale QR Bot V3.2 Nawala Robi Te 100 Wyscigów Na test I co ! 1. Nie ma Kasy Niema Nic Resetuje Nic 2. Niestety ale nawet lvl niema 3. Auto Się Psuję Niewiem czemu Jak On tylko Wchodzi I wychodzi Moge Podać Nawet Screeny ale niewiem oco Chodzi ;( Jak Można Prosił Bym Bardzo O pomoc Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobu13 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzisiaj jakas latka okolo 2mb byla wiec chyba nie polata ;o Dziwne bo mi scina po 10 wyscigach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9518636 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzisiaj jakas latka okolo 2mb byla wiec chyba nie polata ;o Chyba Pomyliłeś temat Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 mi też szwankuje ten <pipp> bot ;c scina sie po kilku wyscigach ;c "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian990 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mi ten bot lagi robi po kilku wyscigach.Caly komp sie tnie wie ktos czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobu13 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mi ten bot lagi robi po kilku wyscigach.Caly komp sie tnie wie ktos czemu? wyzej napsalem ze w nfs byla aktualizacja 2mb pewnie zabezpieczenia lol i pewnie dostane warna za spam .. //NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9518636 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Niemam Tego Błędu Ja mam Błąd Że Robi Mi na 1 gracza wyscig i wychodzi i bylo 100 ich I co Pózniej Nigdzie niebyło Kasy I expa ... A Auto Musze Naprawić A to jest 7,500,- zł bez kitu To dla mnie dużo ;/ Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legoakaklocki Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 bot dziala, wystarczy mozgu uzyc i pokombinowac troche wskazowka taka mala, nie zaczynajcie startu bota odrazu po wejsciu do gry ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night1234 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak jak up. Lepiej zagrac te 4-5 wyscigów samemu i dopiero odpalić bota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 bot dziala, wystarczy mozgu uzyc i pokombinowac troche wskazowka taka mala, nie zaczynajcie startu bota odrazu po wejsciu do gry Wieem, trzeba wybrac wyscig ktory na mapie zaczyna sie w tym samym miejscu co po prawdziwym rozpoczeciu go (mam nadzieje ze ktos wiec ock :P ) ale mam problem w tym że okno z nfs'em się scina i nie robi wyscigow. UP: "Tak jak up. Lepiej zagrac te 4-5 wyscigów samemu i dopiero odpalić bota. " nie ma znaczenia czy pojdziesz cos sam czy nie. wystarczy go dobrze ustawić ;p "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zobacz czy on rzeczywiście działa, ponieważ ja też mam że mi 100 odlicza a przy 10 się zacina.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 właśnie nie działa i w tym problem "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobu13 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Probowalem wszystkiego... jedyne co wam zostalo to tank mode i poscigi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 no niestety :C ale na tym tez idzie sie dorobić "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeEveryDay Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mi QR bot dziala poprawnie wystarczy miec rozdzielczosc poprawna Wlasnie mi konczy robic 46 wyscig STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WbijamPoHackaxD Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiem jak go ustawić, ale jak już wyżej pisałem problem polega na tym że zacina mi sie cały nfs po zrobieniu kilku wyscigów. "Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... " ~ Fokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legoakaklocki Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 scian sie bo dane sie nie poladowaly od nfs poprawnie pograjcie chwile, wejdzie do kryjowki pare razy, jakis wyscig bla bla, to samo mialem.. ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9518636 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ludzie Proszę O Pomoc Rozdzielczość Mam Dobrą Ale Chodzi O to Ze On się Sam Psuję a on tylko wchodzi Do wyścigu i Wchodzi :/ (Ps Robi Poprawnie 100 tak jak Jest ustawione Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega24 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ludzie Proszę O Pomoc Rozdzielczość Mam Dobrą Ale Chodzi O to Ze On się Sam Psuję a on tylko wchodzi Do wyścigu i Wchodzi :/ (Ps Robi Poprawnie 100 tak jak Jest ustawione Ja napiszę tak, nie wiem z czego ten spam cały ale już powstały 2 tematy, w tym 1 mój i pisałem że mi QR Bot ścina po paru wyścigach chociaż wszystko ustawiam dobrze. Nie przejmujcie się, wyjdzie nowa aktualizacja QR Bot'a i po problemie, nie róbcie nie potrzebnych tematów. Bot nie działa i tyle. http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Plik:Madara.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cfana Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja powiem tyle mi działa i nie ścina po jakiejs ilosci, a ustawienia delay mam standardowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega24 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja powiem tyle mi działa i nie ścina po jakiejs ilosci, a ustawienia delay mam standardowe. Powiedz to tym 200 osobom które mają problem z QR Botem. Trudno, mi nie działa, innym działa nie wiem jak ale ok. Ja poczekam i zobaczymy czy jakaś nowa wersja wyjdzie może http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Plik:Madara.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cfana Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dla pewności zostawilam włączonego 280 wyscigow zrobil i zero scinek lagow crashu czegokolwiek moze to wina łącza kompa czy uj wie czego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega24 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dla pewności zostawilam włączonego 280 wyscigow zrobil i zero scinek lagow crashu czegokolwiek moze to wina łącza kompa czy uj wie czego ;] No jeśli komuś działało, a nagle w ciągu 1 sekundy większości osób się zrąbał komputer no to nie wiem czy to wina komputera czy aktualizacji. http://pl.naruto.wikia.com/wiki/Plik:Madara.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9518636 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ludzie Zamknijcie Bo Mi nikt nie Pomaga mi zrobił w nockę ok 2000 wyścigów ale Kasy I expa Niemam .... Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeder3 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mi się ścina po kilku wyścigach guzgame.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.