Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ehh Znów QR Bot Zwala sie

9518636

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WitamMam

Problem Niestety Ale QR Bot V3.2 Nawala Robi Te 100 Wyscigów Na test I co ! 1. Nie ma Kasy Niema Nic Resetuje Nic

2. Niestety ale nawet lvl niema

3. Auto Się Psuję Niewiem czemu Jak On tylko Wchodzi I wychodzi Moge Podać Nawet Screeny ale niewiem oco Chodzi ;(

Jak Można Prosił Bym Bardzo O pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzisiaj jakas latka okolo 2mb byla wiec chyba nie polata ;o

Dziwne bo mi scina po 10 wyscigach...

Opublikowano

Mi ten bot lagi robi po kilku wyscigach.Caly komp sie tnie wie ktos czemu?

wyzej napsalem ze w nfs byla aktualizacja 2mb pewnie zabezpieczenia lol

i pewnie dostane warna za spam ..

//NIE

Opublikowano

Niemam Tego Błędu Ja mam Błąd Że Robi Mi na 1 gracza wyscig i wychodzi i bylo 100 ich I co Pózniej Nigdzie niebyło Kasy I expa ...

A Auto Musze Naprawić A to jest 7,500,- zł bez kitu To dla mnie dużo ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bot dziala, wystarczy mozgu uzyc i pokombinowac troche :) wskazowka taka mala, nie zaczynajcie startu bota odrazu po wejsciu do gry :)

Wieem, trzeba wybrac wyscig ktory na mapie zaczyna sie w tym samym miejscu co po prawdziwym rozpoczeciu go (mam nadzieje ze ktos wiec ock :P )

ale mam problem w tym że okno z nfs'em się scina i nie robi wyscigow.

UP: "Tak jak up. Lepiej zagrac te 4-5 wyscigów samemu i dopiero odpalić bota. "

nie ma znaczenia czy pojdziesz cos sam czy nie. wystarczy go dobrze ustawić ;p

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Wiem jak go ustawić, ale jak już wyżej pisałem problem polega na tym że zacina mi sie cały nfs po zrobieniu kilku wyscigów.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

scian sie bo dane sie nie poladowaly od nfs poprawnie pograjcie chwile, wejdzie do kryjowki pare razy, jakis wyscig bla bla, to samo mialem..

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Ludzie Proszę O Pomoc Rozdzielczość Mam Dobrą Ale Chodzi O to Ze On się Sam Psuję a on tylko wchodzi Do wyścigu i Wchodzi :/ (Ps Robi Poprawnie 100 tak jak Jest ustawione ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie Proszę O Pomoc Rozdzielczość Mam Dobrą Ale Chodzi O to Ze On się Sam Psuję a on tylko wchodzi Do wyścigu i Wchodzi :/ (Ps Robi Poprawnie 100 tak jak Jest ustawione ;)

Ja napiszę tak, nie wiem z czego ten spam cały ale już powstały 2 tematy, w tym 1 mój i pisałem że mi QR Bot ścina po paru wyścigach chociaż wszystko ustawiam dobrze. Nie przejmujcie się, wyjdzie nowa aktualizacja QR Bot'a i po problemie, nie róbcie nie potrzebnych tematów. Bot nie działa i tyle.
Opublikowano

dla pewności zostawilam włączonego 280 wyscigow zrobil i zero scinek lagow crashu czegokolwiek moze to wina łącza kompa czy uj wie czego ;]

Opublikowano

dla pewności zostawilam włączonego 280 wyscigow zrobil i zero scinek lagow crashu czegokolwiek moze to wina łącza kompa czy uj wie czego ;]

No jeśli komuś działało, a nagle w ciągu 1 sekundy większości osób się zrąbał komputer no to nie wiem czy to wina komputera czy aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...