Skocz do zawartości

Ehh Znów QR Bot Zwala sie

9518636

Rekomendowane odpowiedzi

WitamMam

Problem Niestety Ale QR Bot V3.2 Nawala Robi Te 100 Wyscigów Na test I co ! 1. Nie ma Kasy Niema Nic Resetuje Nic

2. Niestety ale nawet lvl niema

3. Auto Się Psuję Niewiem czemu Jak On tylko Wchodzi I wychodzi Moge Podać Nawet Screeny ale niewiem oco Chodzi ;(

Jak Można Prosił Bym Bardzo O pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

bot dziala, wystarczy mozgu uzyc i pokombinowac troche :) wskazowka taka mala, nie zaczynajcie startu bota odrazu po wejsciu do gry :)

Wieem, trzeba wybrac wyscig ktory na mapie zaczyna sie w tym samym miejscu co po prawdziwym rozpoczeciu go (mam nadzieje ze ktos wiec ock :P )

ale mam problem w tym że okno z nfs'em się scina i nie robi wyscigow.

UP: "Tak jak up. Lepiej zagrac te 4-5 wyscigów samemu i dopiero odpalić bota. "

nie ma znaczenia czy pojdziesz cos sam czy nie. wystarczy go dobrze ustawić ;p

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Mi QR bot dziala poprawnie :) wystarczy miec rozdzielczosc poprawna

Wlasnie mi konczy robic 46 wyscig ^^

Ludzie Proszę O Pomoc Rozdzielczość Mam Dobrą Ale Chodzi O to Ze On się Sam Psuję a on tylko wchodzi Do wyścigu i Wchodzi :/ (Ps Robi Poprawnie 100 tak jak Jest ustawione ;)

Ja napiszę tak, nie wiem z czego ten spam cały ale już powstały 2 tematy, w tym 1 mój i pisałem że mi QR Bot ścina po paru wyścigach chociaż wszystko ustawiam dobrze. Nie przejmujcie się, wyjdzie nowa aktualizacja QR Bot'a i po problemie, nie róbcie nie potrzebnych tematów. Bot nie działa i tyle.

Ja powiem tyle mi działa i nie ścina po jakiejs ilosci, a ustawienia delay mam standardowe.

Powiedz to tym 200 osobom które mają problem z QR Botem. Trudno, mi nie działa, innym działa nie wiem jak ale ok. Ja poczekam i zobaczymy czy jakaś nowa wersja wyjdzie może :D

dla pewności zostawilam włączonego 280 wyscigow zrobil i zero scinek lagow crashu czegokolwiek moze to wina łącza kompa czy uj wie czego ;]

No jeśli komuś działało, a nagle w ciągu 1 sekundy większości osób się zrąbał komputer no to nie wiem czy to wina komputera czy aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Ehh Znów QR Bot Zwala sie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...