FreeHackmw3 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wiam co lepsze 10wolverine czy m18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysorientu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Lepszy HellCat, tier wyżej niż M10, szybki, zwrotny, dobre działo. Pancerz nie zachwyca ale nadrabia to mobilnością, o której napisałem. Ja osobiście wolę Sluggera, ale patrząc ogółem, to M18. No chyba, że chodziło Ci o T49 a nie HellCat'a. On jest lepszy niż Wolverine, pomimo iż wolę rosomaka. Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil9848 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie pytaj się co jest lepsze ale pomyśl którą drogą chcesz iść . Klan W-I-R Rekrutuje ! Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeHackmw3 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a lepsze niszczyciele amerykanskie czy normalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikator18 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a które to te "normalne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakało123 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 helcat szybki zwrotny mocne działo o tier wyrzej niz m10 , wolwerinem niegrałem ale wydaje się łatwym celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeHackmw3 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzięki all 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo123 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 m18 jest silny, i wszyscy go do kompani daja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Oczywiscie ze M18, gdyz ma 6 tier a Wolwerine 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidont Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 M18 jest lepszy -Jest szybki i mobilny -działo ma niezłe -Biorą do kompani seniorskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanarek95 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 m18 zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W porownaniu do Wolwerine M18 ma wieksze przyspieszenie i predkosc, lepsze dmg oraz penetracje - mozna nim grac jak medem w przeciwienstwie do M10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.