Gość Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam pytanie odnosnie Windowsa 8 RelasePreview. Czy jest on wydjanieszy niż aktualny Windows 7 i czy jest po. A jeśli nie czy jest możliwość spolszczenia tego systemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.uszer Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jest o wiele wydajniejszy od 7. Spolszczenia chyba jeszcze nie ma, ale zawsze można poszukać w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ok przesiadłem się na ten system. Ale jeden - strasznie spadła mi wydajność w grach. Czy to nie jest wina tego , że zainstalowałem sterowniki z WIN7 do WIN8 ? Zaczekam na update sterowników może się coś zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIf Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Niestety, Windows 8 ma trochę większe wymagania od 7 dla tego spadła ci wydajność w grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesssiu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja tam po zainstalowaniu win8 odczułem jakby pobierał on mniej zasobów niż win 7. Windows 8 chodził mi dużo płynniej niż 7 i to nie wina tego że miałem śmietnik na kompie. Co do spolszczenia to gdzieś tam widziałem na necie ale nie miałem po co go instalować bo i tak wszystko jest proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wgraj sterowniki Windows 8, bo na tych może źle działać + zmieniłbym Relase Preview, na Enterprise RTM Trial, poprawiono tam troche rzeczy, więc raczej i wydajność będzie większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 W7 i W8 w 90% to te same sterowniki If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.