Skocz do zawartości

[Pytanie] Ruter z Wifi. Lub też inne rozwiązanie

michu960

Rekomendowane odpowiedzi

Siema otóż chce kupić sobie nowy telefon będzie on posiadał wifi. Lecz niestety posiadam tylko modem od mojego nadawcy internetu. Moim nadawcą jest Orange -.- przez sieć telefoniczną dokładnie ADSL jak mi się zdaje. Pytanie jest takie jaki ruter miał bym kupić żeby on sprawnie działał i posiadał też WiFi. Drugie pytanie jest też takie czy w laptopie można zrobić sieć WiFi jeżeli prosiłbym o pare Tutków albo chociaż małego wytłumaczenia jak to zrobić. Chodzi mi dokładnie o to żeby podłączyć do laptopa internet z modemem a potem przekazywać z niego internet przez WiFi. Nie wiem czy dokładnie można ale pytam o to i proszę was o pomoc postaram się to jakoś potem wynagrodzić plusami.

Jeżeli nie w tym dziale umieściłem ten temat to przepraszam bardzo i prosiłbym o przeniesienie :)

Okey. Dobrze a Takie inne pytanie czy Laptop może mi posłużyć jako Ruter Wi-Fi ? Czy nie za bardzo ? Bo wydaje sporo kasy na nowy telefon a na nie wiem czy będzie mi potem starczyć na ruter :D. Więc Czy jest możliwość uzyskania laptopa jako taki host z Wifi ? :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Ruter z Wifi. Lub też inne rozwiązanie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...