BlastEnerg Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Mam pytanie skąd wezme wrózke na nostale SE bo u melocoma jest coś takiego na wzór wróżki ale nie wiem czy ja kupić bo ona za 30k :/ A na NB nie sprawdzę bo nie znam Koreańskiego... Jak byście dali mi znać to najlepiej czy : *jest to ta wrózka (u melocoma) *jak nazywa się po Koreańsku wrózka :/ Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mogę ci odpowiedzieć tylko na 1. Nie jest to wróżka. Jest to anioł stróż noskumpla dzięki któremu twój pet odrodzi się. Wr możesz zdobyć z cp 25 ( wszystkie )... Puźniej stopniowo dostajesz mocniejsze aby na 60lvl+ dostać wr z NM ( dokładnego lvl nie znam ) liczę na lika By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaman Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mogę ci odpowiedzieć tylko na 1. Nie jest to wróżka. Jest to anioł stróż noskumpla dzięki któremu twój pet odrodzi się. Wr możesz zdobyć z cp 25 ( wszystkie )... Puźniej stopniowo dostajesz mocniejsze aby na 60lvl+ dostać wr z NM ( dokładnego lvl nie znam ) liczę na lika Dokładniej to wróżki zdobędziesz z CP27. Wróżkę z nosmarketu możesz zdobyć na 60lv z cp (Do założenia jest potrzebny 60 poziom, ma zawsze 30%) lub zdobyć z rajdu Cuby (Do założenia jest potrzebny 50 poziom, % wzrasta, zaczynając od 30%.) Po koreańsku wróżka to bodajże ??. Myślę, że wyjaśnione, zamykam. Hejka. Tu MrJigoro. Jeżeli temat nie łamie regulaminu a autor nie prosi o zamknięcie to go nie zamykamy. Wiem że jesteś nowy ale jestem od tego aby cię wspierać ... Więc w takim celu ponownie otwieram /././ MrJigoro //Faktycznie, małe niedopatrzenie w regulaminie. Już więcej nie popełnie tego błędu. Spoko, teraz uczę hara . Przynajmiej już prawiczkiem w teamie nie jesteś 누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어 I WANNA BE ME ME ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.