Marciohan Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kolega pokazał mi fajny serwer. Wszedłem na niego i zobaczyłem coś NIESAMOWITEGO! Plugin zajefajny na sklepy, ale nie wiem jak się nazywa... Powiecie mi? Oto obrazek jaki sklep ten plugin dodaje: Aha i jeszcze jeden plugin. Dodaje on automatyczne dodawanie działek. Wpisuje się po wejściu na serwer "/dzialki" i potem plugin przydziela automatycznie działkę, podpisując ją nickiem gracza. Potem można wpisać /dom, aby na działkę swoją się przeteleportować. Powiecie mi jakie to są pluginy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShymQn Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Plugin na sklep: http://dev.bukkit.org/server-mods/scs/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik98.12 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ten drugi to możliwe że SimpleRegionMarket (skonfigurowany i spolszczony ! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.