Sapyto Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dsadasd Odnośnik do komentarza
klik1234 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zauważcie że tego nie wziąłem bialyMurzyn pozdrawia Odnośnik do komentarza
Ink™ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Słabi jesteście. Pokaż hakerku co potrafisz. PS: Czekam na Wasz serwer Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Inkscape, oj oj... To sie przelecisz:D i tu Cie mam i tu Cie mam... Nawet nie wiesz jak latwo w tej chwili Cie udupic . Rivendel nawet nie jest na korporacje, ani jako dzielo to jedno. Drugie, darowizny na serwer? Nie masz do tego preferencji aby sluzyc takimi uslugami czy aby odbierac taka oto darowizne. A kolejna sprawa, rozpowszechnienie danych prywatnych uzytkownikow co zagraza ich bezpieczenstwu. Z czego mozesz sobie zalatwic tak ze lohohoh... A tak teraz na powaznie, przejebales sobie zywot^^. Oczywiscie, nie naleze do tej grupy , ale wiem co i kto dokladnie hah. Odnośnik do komentarza
Mavex Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ajj ;** IceShiva napisz na PW jeżeli możesz:) Odnośnik do komentarza
Sapyto Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Słabi jesteście. Pokaż hakerku co potrafisz. PS: Czekam na Wasz serwer I co białasie zdziałasz kupisz nędzne bootery na uber 1337 skidforum? będziesz nas próbował jechać? Wynajmiesz Acrosa? Czy innego haksiora? Odnośnik do komentarza
SiwyTM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wiedziałem że jest jakiś haczyk :/ Odnośnik do komentarza
deska2 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Grałam na privie od początku może z kilka dni i podziękowałam. Wizualnie wszystko się prezentuje świetnie ale od strony technicznej to jedna wielka kupa...wystarczy spojrzeć na ssy i filmik powyżej. A to mapy były zbugowane, a to w katakumbach kasa leciała że ho hooo a jak się administracja pokapowała o co chodzi to cofnęli kasę tak że wścieklizny dostało pół serva to odwrócili ten zabieg, ale za to naprawili katakumby co w sumie było ok ale za to zwiększyli kasę jaką musimy wydać na ulepszenie eq do 3kk za głupie buty z +1 na +2, gdzie kasa praktycznie w ogóle nie leciała na zwykłych mapach. Ale co z tego jak można jechać na modzie, zmieniać automatycznie bony itd. Z tego co pamiętam na następny dzień ludzie mieli strasznie wysokie lvle ale wciąż biegali w zbrojkach na 61 lvl co pokazuje że w ogóle nie opłaca się robić eq jak można na luzie wbić ponad 150lvl bez stalki ani przyzwoitej broni a przecież tak nie powinno być. Ogólnie serv zrobił na mnie złe wrażenie bo obiecali że nie będzie żadnych bugów a wyszła kaszana tak że na starcie serva każdego cofało jak przejechał na koniu kilka metrów. Wiem że to zostało szybko naprawione ale jednak nie skuszę się do powrotu bo coś mi mówi że dalej jest pełno bugów no i ta sprawa z modem i czitami graczy...a zapowiadało się tak obiecująco. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.