Skocz do zawartości

[Pytanie]Decyzja

Aceman

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybra? Kraków ?

• Tak
      5
    • Nie
      1
    • Wybierz inne miasto
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mam takie pytanie/poradę gdyż mieszkam w Warszawie i dziś około godziny 18:28 mama się mnie zapytała czy nie chciał bym wyjechać z warszawy gdzieś indziej i ja powiedziałem że mógłbym. Tylko że mama mi powiedziała że nie wie gdzie dokładniej byśmy zamieszkali. Dlatego mam na myśli Kraków ale nie wiem czy tam jest "fajnie" wiecie czy jest czysto itd. I mam do was pytanie czy warto zamieszkać w Krakowie czy gdzie indziej ??.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Heh, każdy będzie polecał CI swoje główne miasto w którym obecna osoba mieszka lub niedaleko mieszka ;]

Wszędzie jest fajnie, jesteś przyzwyczajony do miasta, więc śmiało Kraków :D ja jestem z wsi i wolę świeżę powietrze i bawić się krosem na co dzień.

Co do Krakowa, miasto jak miasto, jestem tam min. 2 razy na miesiąc ( giełda ) i wnioski, miasto jak miasto :P a co się dzieje w nocy gdy wszyscy zjeby nie śpią i gwałcą po rogach ..

nieregulaminowa sygna

Heh, każdy będzie polecał CI swoje główne miasto w którym obecna osoba mieszka lub niedaleko mieszka ;]

Wszędzie jest fajnie, jesteś przyzwyczajony do miasta, więc śmiało Kraków :D ja jestem z wsi i wolę świeżę powietrze i bawić się krosem na co dzień.

Co do Krakowa, miasto jak miasto, jestem tam min. 2 razy na miesiąc ( giełda ) i wnioski, miasto jak miasto :P a co się dzieje w nocy gdy wszyscy zjeby nie śpią i gwałcą po rogach ..

Chcę zamieszkać gdzieś gdzie coś się dzieje jakieś imprezki itd.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Chcę zamieszkać gdzieś gdzie coś się dzieje jakieś imprezki itd.

Imprezki? No wybacz, ale do klubów wpuszczają w najlepszym wypadku od 16 lat, a z Twojego profilu wynika iż brakuje Ci 2... ;)

Jeśli jednak chcesz te imprezy to w każdym mieście jest minimum 1 klub... Z miast może Poznań bądź Bydgoszcz? ;)

Wiadomo, każdy poleci swoje miasto. Ja ci polecę Rybnik albo Żory. Są kluby, restauracje, kiboli nie ma. Obydwa miasta mają zajebisty rynek, Rybnik ma zajebiste centrum. Krak też niezły, ale jak wyżej napisali są kibole itp. Sandomierz jeszcze może. A jak nie to coś nad morzem, ale tam będzie droższy ten dom.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Mieszkasz w Warszawie, tak ?

O ile mi wiadomo Warszawa jest naszą stolicą i z tego co się orientuję jest tam kilka fajnych klubów... ( ciesz się, że nie mieszkasz w moich okolicach... )

Gdzieś indziej ....

Kraków, Wrocław, Sopot, nie wiem jest kilka naprawdę ciekawych miast.

Jeżeli ja bym miał taki wybór jak ty, wybrałbym właśnie Warszawę lub Szczecin .

Ja gdybym miał taki dylemat to rozmyślił bym nad przeprowadzką gdzieś nad morzem... Kołobrzeg, Sopot, Gdańsk i te sprawy : >

Każde miasto ma swój klimat, musisz sam podjąć decyzje... a jeżeli liczysz na kluby to w każdym większym mieście jest ich co najmniej kilka : >

Zaproponuje jeszcze Katowice bo nie było :D Lecz czy ja wiem.... może lepiej zamieszkaj na obrzeżach jakiegoś większego miasta,

tak było by chyba najlepiej :D A z tymi kibolami to przesadzacie trochę :>

Jesteś dziwny... wszyscy chcą do Wa-wy a ty stamtąd uciekasz :D

1329848632-U118767.png

by vilax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Decyzja   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...